Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 03. 12:34, vasárnap | Helyi
Forrás: KEOL

Boronkay Péter Világkupa ezüstöt szerzett Ausztráliában

Boronkay Péter Világkupa ezüstöt szerzett Ausztráliában

Boronkay Péter az idei versenyszezont a devonporti Paratriatlon világkupán kezdte meg Ausztráliában, ahol a kommentátorok szerint is fantasztikus felfutással a dobogó 2. fokára léphetett fel!

- A nyílt vízi úszást nehezítették a hullámok, elsőkènt Mocsári Bence sporttársam hagyta el a vizet, ami után a 6 körös bringapálya következett. Kerékpár során 3-an is megfogtak, èn pedig Bencét, így a 4. helyen futhattam ki a depóból. Végig éreztem magamban az erőt, hogy innen még van esélyem a dobogóra. Tudtam, hogy jobban futok az előttem lèvőknél,a kèrdès az volt,fel tudok e futni ès mekkora előnyük van elöttem. Az egyik ausztrál srácot sikerült beèrjem a futás első harmadában, majd a francia fiút is "hátba csaptam". Próbált jönni velem, elég kemény tempót diktáltunk egymásnak felváltva. A célegyenes előtt még éreztem, van bennem tartalék, sikerült ritmust váltanom így a cèlegyenesben őt is lehajráztam! Nagyon örülök ennek az ezüstéremnek, meglett a téli alapozás és a 3 hét meleg égövi edzőtábor eredménye! Gratulálok a többi magyar eredmènyhez is,köztük a szintén Mercedes-Benz Gyár KMSE sportolójának, Czene Gábornak az első világkupa teljesítésèhez! - nyilatkozta Kecskemét paralimpikonja.

(Forrás: KEOL.HU)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.