Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Május 13. 11:29, kedd | Helyi
Forrás: BMRFK

Bombával fenyegetőzött, már el is fogták!

Bombával fenyegetőzött, már el is fogták!

Az épületek átvizsgálásakor nem találtak robbanóanyagot a rendőrök. Az ismeretlen telefonálót 3 órán belül megtalálták.

Az épületek átvizsgálásakor nem találtak robbanóanyagot a rendőrök. Az ismeretlen telefonálót 3 órán belül megtalálták. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen telefonáló 2014. május 12-én 10 óra 19 perckor bejelentést tett a 112-es segélyhívó számra, miszerint „a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági Iskolában egy bomba van elhelyezve.”

A bejelentést követően három oktatási intézményt ürítettek ki a rendőrök. Az objektumok átvizsgálása során robbanóanyagot, robbanószerkezetet, valamint egyéb pirotechnikai eszközt nem találtak az egyenruhások.

Az eljárás során kiderült, hogy egy szentesi nyilvános telefonkészülékről érkezett a telefonhívás. A Kiskunfélegyházi és a Szentesi Rendőrkapitányság rendőrei a szoros együttműködésben végrehajtott nyomozati cselekmények eredménye alapján az egyik lakóházban megtalálták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 14 éves fiút, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A fiatallal szemben - szabadlábon hagyása mellett - a büntetőeljárást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.