Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2014. Május 13. 11:29, kedd | Helyi
Forrás: BMRFK

Bombával fenyegetőzött, már el is fogták!

Bombával fenyegetőzött, már el is fogták!

Az épületek átvizsgálásakor nem találtak robbanóanyagot a rendőrök. Az ismeretlen telefonálót 3 órán belül megtalálták.

Az épületek átvizsgálásakor nem találtak robbanóanyagot a rendőrök. Az ismeretlen telefonálót 3 órán belül megtalálták. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen telefonáló 2014. május 12-én 10 óra 19 perckor bejelentést tett a 112-es segélyhívó számra, miszerint „a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági Iskolában egy bomba van elhelyezve.”

A bejelentést követően három oktatási intézményt ürítettek ki a rendőrök. Az objektumok átvizsgálása során robbanóanyagot, robbanószerkezetet, valamint egyéb pirotechnikai eszközt nem találtak az egyenruhások.

Az eljárás során kiderült, hogy egy szentesi nyilvános telefonkészülékről érkezett a telefonhívás. A Kiskunfélegyházi és a Szentesi Rendőrkapitányság rendőrei a szoros együttműködésben végrehajtott nyomozati cselekmények eredménye alapján az egyik lakóházban megtalálták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 14 éves fiút, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A fiatallal szemben - szabadlábon hagyása mellett - a büntetőeljárást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 10:46, kedd | Helyi

Emlékezzünk együtt az 1848-49-es szabadságharc és forradalom kitörésére

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176., és a várossá nyilvánítás 250. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségsorozatra.

2024. Február 27. 10:16, kedd | Helyi

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet az MME

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Február 27. 08:18, kedd | Helyi

Február második felében is melegebb van, mint a megszokott

Február második felében is melegebb van a megszokottnál, a napi csúcshőmérséklet átlagosan 6 Celsius-fokkal haladta meg a szokásost - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfői Facebook-bejegyzéséből.

2024. Február 26. 19:20, hétfő | Helyi

Sulyok Tamást választotta államfőnek az Országgyűlés

Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson.