Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Augusztus 13. 14:54, vasárnap | Helyi
Forrás: BAON

Bombameglepetés Félegyházán

Bombameglepetés Félegyházán

A Bács megyei első osztály szombati nyitómérkőzésén a hazai pályán pontot ritkán veszítő Kiskunfélegyháza fogadta a nyáron jelentősen megújult Jánoshalmát.

Kiskunfélegyháza évek óta igazi oroszlánbarlang, nem is csoda, hiszen a KHTK évek óta rendszeresen az első háromban végez - tette közzé a BAON internetes hírportál.

A félegyháziak az idén sem gyöngültek, ezúttal mégsem tűnt előzetesen fiksz egyesnek a mérkőzés, a Jánoshalma ugyanis a nyáron jelentősen erősödött, és azt rebesgetik, hogy a klubnál komolyabb célok érdekében építkeznek, így egyfajta sötét lónak számít a rajtnál. Nos, a mérkőzés azokat igazolta, akik azt állították, hogy a Jánoshalmára érdemes lesz odafigyelni. Az első félidőben még egyik csapat sem szerzett gólt, a második félidőben azonban Kisa révén a vendégek szereztek vezetést. Kisa szabadrúgásból lőtt a hazai kapu jobb oldalába. Csurkának még sikerült egalizálnia, ám aztán Farkas Pál megszerezte a vendégek győztes gólját. A vendégek elég sok sárga lapot is összeszedtek, de ez most alighanem a legkisebb gondja Florin Nenadnak és fiainak.

Kiskunfélegyháza edzője: Koncz Zsolt
– Az első félidőbe nem jól mentünk bele, kicsit tompult volt a csapat. Ettől függetlenül mi irányítottuk a mérkőzést, az ellenfélnél szinte az első perctől kezdve látszott, hogy biztonsági játékot játszik. Nekik jó volt a döntetlen és úgy voltak vele, hogy kontrából el tudják vinni a három pontot. Utána megszerezték a vezetést és onnantól kezdve úgy láttam, hogy a csapatunk megijedt és elkezdett minden mindegy alapon játszani, ki is tudtunk egyenlíteni, Ott volt a ziccer is, amivel megszerezhettük volna a vezetést, nálunk kimaradt, az ellenfél eljött rúgott egy gólt, utána megint volt egy nagyon nagy ziccerünk egy méterről, de kihagytuk. Összességében a másik csapat maximálisan azt játszotta, amit szeretett volna és meg is nyerték a mérkőzést. Nekünk nem szabad így belemenni a mérkőzésbe, úgy kell, ahogy a második félidőben hozzáállt mindenki, ha ezt első perctől kezdve tudjuk és fogjuk csinálni, akkor biztos vagyok benne, hogy meg is nyerjük a későbbi mérkőzéseket.

Jánoshalma edzője: Florin Nenad
– Tudtuk, hogy egy nagyon jó ellenféllel játszunk, Félegyháza mindig az első háromban volt, jó játékosokkal, tudtuk, hogy egy nehéz meccs lesz. Ennek megfelelően építettük fel a játékunk taktikáját. A második félidőben be is jött, hogy területet hagytunk az ő védelmük mögött, ott próbáltunk nyerni és ez szerencsére sikerült is. Félegyházának is voltak helyzetek, de olyan helyzetei, mint nekünk, hogy négyszer-ötször is félpályáról mentünk a kapura, oldalt, vagy kettő egy ellen, vagy kapussal szembe, ilyen helyzeteik nem voltak. Egy hónapja vagyunk együtt, sok munkánk volt már eddig is, fegyelem van a csapatban és ez jól megmutatkozott, a védekező taktikánkon is, ami jól sikerült. Igaz, egy hiba becsúszott, nem figyeltünk oda, amikor egy gyors szabadrúgás után kaptuk a gólt. Ennek nem szabadott volna megtörténnie, ez kezdetleges hiba. Ennek ellenére úgy érzem, hogy a maximumot adta a csapatom és gratulálok nekik.

Kiskunfélegyházi HTK – Jánoshalmi FC 1–2 (0–0)

Kiskunfélegyháza, 150 néző, vezette: Kaszala (Marozsi, Maczelka)

KHTK: Tóth P. – Koncz, Valkai, Lőrincz, (Szabó T. 69. perc), Pozsár (Marsa 55. perc), Golovics, Medgyesi, Palásti, Tóth I. Ábel Zsolt, Csurka (Zsíros Juhász). Játékos-edző: Koncz Zsolt.

Jánoshalma: Urlauber – Suknovic (Körmöczi 32. perc), Kopvács M., Gáspár (Farkas P. 54.) Stojanovic M., Jesic, Kisa (Jeszenszky 80.), Andelic (Nagy D. 69.), Farkas D., Maravic, (Kiss B. 89.) Balázs D. Edző: Florin Nenad.

Gólszerzők: Csurka (68. perc), illetve Kisa (56.), Farkas P. (76).

Sárga lapok: Kisa (38.), Stojanovic M. (39.), Kovács M. (44.), Farkas D. (62.), Maravic (88.).

Címkék: foci, KHTK, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok