Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2014. Május 12. 15:26, hétfő | Kék hírek
Forrás: BMRFK

Bomba van a Kecskeméti Törvényszéken

Bomba van a Kecskeméti Törvényszéken

Elfogták a névtelen telefonálót a kecskeméti nyomozók.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2014. május 10-én közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette N. Márk 26 éves helyi lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. április 23-án 7 óra 59 perckor egy telefonról névtelen bejelentést tett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint „Bomba van a Kecskeméti Törvényszéken és fel fog robbanni!". A bejelentés alapján helyszínre vonuló rendőri egységek az épület átvizsgálása során robbanószerkezetet nem találtak.
A férfi gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását, amit a Kecskeméti Járásbíróság 2014. május 12-én elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal

2024. Február 20. 09:16, kedd | Kék hírek

Két nőre is rátámadt ez az ember

Egy héten belül két nőre támadt rá az a férfi Tatabányán, akit a rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek.

2024. Február 20. 09:14, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől Tapolcán - Videó

Egy Tapolca környéki 27 éves férfinak egyedi azonosító jellel visszaélés és engedély nélküli vezetés miatt kell felelnie.

2024. Február 19. 10:04, hétfő | Kék hírek

Megölte párját egy holland nő Budapesten, egy bérelhető lakásban

Halálra szúrta a párját egy holland nő egy bérelhető, VII. kerületi lakásban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.