Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2016. November 11. 14:23, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Boldogok, akik a Darvasba járnak

Boldogok, akik a Darvasba járnak

Ma (november 11-én) ünnepélyes keretek között avatták „Boldog Iskolává” a Kiskunfélegyházi Darvas József Általános Iskolát, ahol már nyolc osztály csatlakozott a boldogságprogramhoz.

Ez alkalomból Bagdi Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke és a Jobb Veled a Világ kiskunfélegyházi klubjának elnöke Grófné Czere Anikó látogatott az intézménybe, ahol a diákok verses-énekes előadással készültek a jeles eseményre.

“Arra születtünk, hogy megtapasztaljuk a boldogságot és a szeretetet. Iskolátok nagyon nagy lépést tett annak érdekében, hogy boldog felnőttekké váljatok. A boldogságban számtalan sok előnye van az életben. A boldog emberek egészségesebbek, kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatban élnek, jobban tanulnak és örömüket lelik a munkában is. A boldog emberek elő tudják hívni magukból és hasznosítani tudják a tehetségüket. “ – mondta Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnő a “Boldog Iskola” cím átnyújtásakor.

Azt is megtudhattuk, hogy Magyarországon és a határon túli magyar iskolákban mára már több mint háromezer pedagógus tart már boldogságórát, több mint hatvanezer gyermeknek és az idei turnusban 178 iskola nyerte el a “Boldog Iskola” címet.

A pályázat elnyerésével az intézmény egy szakmai csomagot is elnyert a Jobb Veled a Világ Alapítványtól. Valamint azoknak a pedagógusoknak, akik boldogságórát tartanak az intézményben, külön ajándékkal kedveskedett Bagdi Bella a kiskunfélegyházi Dél-100 Kft. jóvoltából, aki egyébként a boldogságórák fő támogatója városunkban.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 17:40, szerda | Helyi

Vasárnap lesz a júliusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat- és Kirakodó vásár időpontja: 2022. július 10.

2022. Július 06. 17:18, szerda | Helyi

Jelentősen nőtt a Balatonra vonatozók száma

Június közepétől jelentős kínálatbővítést hozott a főszezoni vasúti menetrend, a rekkenő hőség és a tóparton is beinduló fesztiválszezon nagyot dobott a balatoni vonatok forgalmán

2022. Július 06. 16:23, szerda | Helyi

Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom

Több száz méteren leszakadt a felsővezeték, emiatt Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom - tájékoztatta a Mávinform szerdán az MTI-t.

2022. Július 06. 15:32, szerda | Helyi

Kockázatos finomságok

Csak óvatosan a tenger gyümölcseivel!