Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2016. November 11. 14:23, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Boldogok, akik a Darvasba járnak

Boldogok, akik a Darvasba járnak

Ma (november 11-én) ünnepélyes keretek között avatták „Boldog Iskolává” a Kiskunfélegyházi Darvas József Általános Iskolát, ahol már nyolc osztály csatlakozott a boldogságprogramhoz.

Ez alkalomból Bagdi Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke és a Jobb Veled a Világ kiskunfélegyházi klubjának elnöke Grófné Czere Anikó látogatott az intézménybe, ahol a diákok verses-énekes előadással készültek a jeles eseményre.

“Arra születtünk, hogy megtapasztaljuk a boldogságot és a szeretetet. Iskolátok nagyon nagy lépést tett annak érdekében, hogy boldog felnőttekké váljatok. A boldogságban számtalan sok előnye van az életben. A boldog emberek egészségesebbek, kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatban élnek, jobban tanulnak és örömüket lelik a munkában is. A boldog emberek elő tudják hívni magukból és hasznosítani tudják a tehetségüket. “ – mondta Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnő a “Boldog Iskola” cím átnyújtásakor.

Azt is megtudhattuk, hogy Magyarországon és a határon túli magyar iskolákban mára már több mint háromezer pedagógus tart már boldogságórát, több mint hatvanezer gyermeknek és az idei turnusban 178 iskola nyerte el a “Boldog Iskola” címet.

A pályázat elnyerésével az intézmény egy szakmai csomagot is elnyert a Jobb Veled a Világ Alapítványtól. Valamint azoknak a pedagógusoknak, akik boldogságórát tartanak az intézményben, külön ajándékkal kedveskedett Bagdi Bella a kiskunfélegyházi Dél-100 Kft. jóvoltából, aki egyébként a boldogságórák fő támogatója városunkban.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 13:52, kedd | Helyi

Történelemből is dobogón a Mezgések!

A dobogó 2. és 3. fokát is elfoglalták a mezgések a Kun Képes Lexikon megjelenése és Kun László Király trónra lépésének 750. évfordulója alkalmából rendezett vetélkedő eredményhirdetésén.

2023. Március 28. 08:08, kedd | Helyi

Őshonos állattartó telepeket újít fel a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság

Az élőhelyek kezelésére egyebek mellett traktorokat, kaszákat, bálázókat, gabonavetőgépet, marha- és lószállító utánfutókat vásároltak.

2023. Március 28. 07:54, kedd | Helyi

Kedves leendő elsősök és szülők!

A Batthyány Lajos Általános Iskola az intézmény képzési rendszeréről fórumot tart, melynek időpontja: 2023. április 4. (17 óra).

2023. Március 28. 07:52, kedd | Helyi

Örömíjász tavaszköszöntő

Március 25-én a Szérűskertben tartotta tavaszköszöntő íjászversenyét a Huszka József Hagyományőrző Egyesület.