Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. November 11. 14:23, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Boldogok, akik a Darvasba járnak

Boldogok, akik a Darvasba járnak

Ma (november 11-én) ünnepélyes keretek között avatták „Boldog Iskolává” a Kiskunfélegyházi Darvas József Általános Iskolát, ahol már nyolc osztály csatlakozott a boldogságprogramhoz.

Ez alkalomból Bagdi Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke és a Jobb Veled a Világ kiskunfélegyházi klubjának elnöke Grófné Czere Anikó látogatott az intézménybe, ahol a diákok verses-énekes előadással készültek a jeles eseményre.

“Arra születtünk, hogy megtapasztaljuk a boldogságot és a szeretetet. Iskolátok nagyon nagy lépést tett annak érdekében, hogy boldog felnőttekké váljatok. A boldogságban számtalan sok előnye van az életben. A boldog emberek egészségesebbek, kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatban élnek, jobban tanulnak és örömüket lelik a munkában is. A boldog emberek elő tudják hívni magukból és hasznosítani tudják a tehetségüket. “ – mondta Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnő a “Boldog Iskola” cím átnyújtásakor.

Azt is megtudhattuk, hogy Magyarországon és a határon túli magyar iskolákban mára már több mint háromezer pedagógus tart már boldogságórát, több mint hatvanezer gyermeknek és az idei turnusban 178 iskola nyerte el a “Boldog Iskola” címet.

A pályázat elnyerésével az intézmény egy szakmai csomagot is elnyert a Jobb Veled a Világ Alapítványtól. Valamint azoknak a pedagógusoknak, akik boldogságórát tartanak az intézményben, külön ajándékkal kedveskedett Bagdi Bella a kiskunfélegyházi Dél-100 Kft. jóvoltából, aki egyébként a boldogságórák fő támogatója városunkban.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.