Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2020. December 31. 13:18, csütörtök | Helyi
Forrás: Csányi József polgármester

Boldog Új Évet Félegyháza

Boldog Új Évet Félegyháza

Embert próbáló éven vagyunk túl mindannyian. Egy ilyen év nem szólhat az elégedettségről, hanem inkább az önvizsgálatról. Arról, hogy ebben a helyzetben képességeink és lelkiismeretünk szerint jól álltunk-e helyt.

A 2020-as év a világjárvány hozta bizonytalanság miatt a város történelmének egyik legnehezebb időszaka volt.
A város vezetőjeként szeretnék köszönetet mondani Önöknek, hogy ebben a rendkívüli évben is ott álltak mellettem.

Kétféle kihívással kellett szembenéznem: az egyik az önkormányzatot is érintő Covid okozta pénzügyi nehézség, a másik pedig az a felelősség, hogy polgármesterként hogyan tudok mindent megtenni azért, hogy a város működőképes legyen, a fejlesztések ne álljanak le, és minél több ember életét megóvjuk.

Óriási kihívást jelentett számomra ezzel a felelősséggel megbirkózni. Úgy érzem, hogy a képességeim és lehetőségeim szerint mindent megtettem azért, hogy ennek megfeleljek. Csak bízni tudok abban, hogy Önök is úgy látják, kellő volt az igyekezet részemről és a munkatársaim részéről egyaránt.

Egy biztos: Félegyháza példásan vizsgázott emberségből és összetartásból. Most mutatkozott meg igazán milyen hatalmas erő rejlik a közösségünkben. Bármit is hozzon 2021, nyugodt szívvel tekintek a jövőbe, mert ilyen közegben élhetek és dolgozhatok. Köszönöm Önöknek!

Boldog Új Évet Félegyháza!

Csányi József
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 23. 21:03, szombat | Helyi

Elhunyt Venczel Vera színművész

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész – tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel.

2021. Október 23. 19:32, szombat | Helyi

A zeneiskola a városé, a zeneiskola mindenkié

Épületavató hangversenyt tartottak október 22-én a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola tanárai a megújult zeneiskola kamaratermében.

2021. Október 23. 15:24, szombat | Helyi

Élni fog a nemzet, mely összetart

E szavak állnak a Hősök parkjában lévő emlékművön, mely előtt koszorúkkal és mécsesekkel hajtottak fejet az 1956-os forradalom és szabadságharc áldozatainak emléke előtt az október 22-én tartott városi ünnepségen.

2021. Október 23. 10:00, szombat | Helyi

Tudásközpont az emberek életminőségének javításához

A NATURAL HEALTH – Az egészségért a természeti örökség védelmével projekt keretein belül készült egy Tudásközpont.