Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Július 24. 22:45, kedd | Sport
Forrás: MTI

BL-selejtező - Háromgólos győzelem és debreceni továbbjutás

BL-selejtező - Háromgólos győzelem és debreceni továbbjutás

A Debreceni VSC 3-0-ra legyőzte Nyíregyházán az albán Skenderbeu együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának keddi visszavágóján, így 3-1-es összesítéssel jobbnak bizonyult riválisánál.

A DVSC a 3. fordulóban a fehérorosz BATE Boriszov és a macedón FK Vardar párharcának győztesével találkozik, melynek első felvonásán előbbi hazai pályán 3-2-re nyert, s a visszavágót szerdán rendezik.
A következő kör első találkozóját július 31-én vagy augusztus elsején játsszák, a visszavágó egy héttel később lesz Nyíregyházán.

Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, visszavágó:
Debreceni VSC-Skenderbeu (albán) 3-0 (1-0)
------------------------------------------
Nyíregyháza, 10 000 néző, v.: Kristo Tohver (észt)
gólszerző: Coulibaly (12., 87.), Varga J. (58.)
sárga lap: Ramos (38.), Varga J. (68.), Korhut (73.), illetve Vucaj (50.), Radas (64.), Bicaj (90.)
Továbbjutott: a Debreceni VSC 3-1-es összesítéssel.

Debreceni VSC:
--------------
Novakovic - Nikolov, Simac, Mészáros N., Korhut - Bódi (Lucas, 83.), Varga J., Szakály P., Ramos (Máté P., 89.), Yannick (Rezes, 74.) - Coulibaly

Skenderbeu:
-----------
Shehi - Gvozdenovic, Radas, Arapi, Fagu (Kuli, 85.) - Muzaka, Orelesi, Vucaj (Bicaj, 89.), Allmuca (Kerciku, 66.) - Plaku, Xhafaj

Rögtön nekiesett és a kapujához szegezte az 1-0-ás előnnyel érkezett albán bajnok Skenderbeu gárdáját a Debrecen. Coulibaly révén 12 perc elteltével ledolgozta hátrányát a látványosan játszó hajdúsági együttes, amely a helyzetek alapján már az első játékrészben eldönthette volna a továbbjutás kérdését, azonban a szünetig nem sikerült újabb gólt szereznie.
A második félidőben szűk negyedóra elteltével Varga növelte kettőre a debreceni előnyt, ezt követően nyíltabb lett a játék, de a kiválóan működő hazai védelem rendre hárította az albán próbálkozásokat. A hajrában Coulibaly újabb gólja végleg eldöntötte a párharc kimenetelét.

Címkék: Labdarúgás-BL

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.