Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2014. Augusztus 03. 14:00, vasárnap | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Bezárnak több tucat fogadóoldalt

Bezárnak több tucat fogadóoldalt

Akár több tucat internetes sportfogadási oldal blokkolásáról is határozhat a közeljövőben az adóhivatal, az érdeklődők több oldalt már most sem érhetnek el.

A fellépést a hazai több tízezer játékos és a szerencsejáték-ipar védelme indokolja. Kérdés ugyanakkor, hogy a hivatalt nem lehet-e kicselezni különböző informatikai megoldásokkal - írja a Magyar Nemzet.

Internetes sportfogadó és pókerezőoldalakra vadászik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A szervezet – a szerencsejáték-törvény előírásai szerint – a közelmúltban hozzálátott azoknak a játékra, fogadásra biztató honlapoknak a hatósági blokkolásához, amelyek magyar engedély nélkül végzik tevékenységüket és kínálják szolgáltatásaikat a fogyasztóknak. Idehaza – mint azt a lap NAV-tól megtudta – jelenleg kizárólag a Szerencsejáték Zrt. működtethet sportfogadásra módot adó internetes oldalt. Az adóhivatal becslése szerint ugyanakkor több tucatra tehető azoknak a jórészt külföldi elnevezésű weblapoknak a száma, amelyeket a honi játékosok Magyarországon is elérhetnek, vagyis ahol pénzüket feltehetik, szerencséjüket kipróbálhatják.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 20. 15:06, szerda | Belföld

Lopott autóval ment lopni

A nyomozók őrizetbe vették a véméndi tolvajt, és kezdeményezték letartóztatását.

2021. Október 20. 12:01, szerda | Belföld

Börtönbüntetést kapott a focista, aki fél szemére megvakított egy szurkolót

Két és fél év börtönre ítélte a Fonyódi Járásbíróság nem jogerősen azt a labdarúgót, aki 2020 októberében vizespalackkal fejbe dobott egy szurkolót, aki emiatt az egyik szemére megvakult

2021. Október 20. 09:15, szerda | Belföld

Meghalt 30 beteg, 1668 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Harminc, többségében idős, krónikus beteg meghalt és újabb 1668 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte hétvégi összesítőjében a koronavirus.gov.hu szerdán,

2021. Október 20. 06:00, szerda | Belföld

Jelentősen elmarad a kukoricatermés a sokéves átlagtól Tolnában

Jelentősen elmarad a kukoricatermés a sokéves átlagtól Tolna megyében az aszályos időjárás miatt - mondta a Nemzeti Agrárgazdálkodási Kamara megyei elnöke kedden az MTI-nek.