Városlista
2020. november 26, csütörtök - Virág

Hírek

2013. Április 17. 14:12, szerda | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Betűbölcsi a városi könyvtárban

Betűbölcsi a városi könyvtárban

Szunyiné Kis Anita önkéntes szoptatási szakértő tartott előadást április 16-án kedden a városi könyvtárban a Betűbölcsi keretén belül.

Szunyiné Kis Anita önkéntes szoptatási szakértő tartott előadást április 16-án kedden a városi könyvtárban a Betűbölcsi keretén belül. A résztvevők hasznos ismereteket kaptak a szoptatás jegyében történő táplálásról, a természetes szemléletű babagondozásról. Az irányított beszélgetés során pedig az édesanyák megoszthatták egymással tapasztalataikat, aktuális és várható problémáikat, valamint választ kaptak felmerülő kérdéseikre is.
Szunyiné Kis Anita kérdésünkre elmondta, nagyon fontosnak tartja, hogy az anya miként éli át ezt az időszakot, hiszen ez határozza meg a későbbiekben az anya és a gyermek közötti kötődést, a családdá válás folyamatát. Elengedhetetlen tehát, hogy az anyák megfelelő információkhoz jussanak, lehetőséget kapva arra, hogy átélhessék a babázás szépségeit. Sinkó Melinda, nemzetközi szintű tanácsadóval közösen a kötődő neveléssel kapcsolatos ismereteket próbálják immáron négy esztendeje átadni baba-mama csoportok, szoptatós fórumok, előadások keretében, ahol könnyed időtöltést, információ cserét is biztosítanak a kismamák számra. A munkába a védőnőket is bevonták. Közülük többen jelezték, hogy elvégezik a 40 órás “Korszerű szoptatási ismeretek” tanfolyamot.

A Baba-Mama csoport soron következő programjáért klikk IDE

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 13:00, szerda | Helyi

Átadták az Ipari Park II. ütem beruházást Kiskunfélegyházán

Befejeződött a Kiskunfélegyházi Ipari Park II. ütem beruházása. A projektzáró rendezvényt ma (november 25-én) rendezték meg.

2020. November 25. 09:20, szerda | Helyi

Ezeket a tisztítószereket soha ne keverjük

Most, hogy egy világméretű járvánnyal küzdünk, még a szokásosnál is kiemeltebb figyelmet kap a fertőtlenítés és úgy általában a takarítás.

2020. November 25. 08:58, szerda | Helyi

Horrorvideót tett közzé a Nébih

Azonnal felfüggesztették a csongrádi sütőipari üzemet.