Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Július 02. 07:37, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Betörtek az iskolába a gyerekek

Betörtek az iskolába a gyerekek

Két fiatalkorú és két gyermekkorú tört be szerdán egy salgótarjáni általános iskolába. A kis tolvajok 25 ezer forint értékben loptak el labdákat és egy tornaszőnyeget.


Szerda kora este, 7 óra előtt értesítették a rendőrséget, hogy betörtek egy Salgótarján belvárosában lévő általános iskolába. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a betörők egy ablakot benyomva jutottak az épületbe, ahol a szertár ajtaját betörték, és onnan 13 darab kosár-, medicin- és röplabdát, valamint egy tornaszőnyeget loptak el. A tárgyak értéke 25 ezer forint. Az adatgyűjtés során rövidesen eljutottak a négy betörőhöz, egy 15 és egy 13 éves fiúhoz, valamint egy 16 és egy 9 éves lányhoz. A két fiatalkorút a rendőrsök előállították és gyanúsítottként, míg a két gyermekkorút tanúként hallgatták ki. Az ellopott tárgyakat lefoglalták és visszaszolgáltatták az iskola képviselőjének. A gyermekkorúakkal szemben koruk miatt az eljárást megszüntették, és értesítették a gyámhatóságot, a fiatalkorúakkal szemben azonban eljárást indítottak. (lm)

HavariaPress

Címkék: betört

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.