Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2019. December 06. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Bemutatkozott a Szilikon Király

Bemutatkozott a Szilikon Király

A Tupperware Főzőklub háziasszonyai december 4-én tartották soron következő klubfoglalkozásukat a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában.

Ezúttal a Tupperware termékcsalád egy nagyon praktikus tagját a Szilikon Királyt ismerhették meg az érdeklődő háziasszonyok. Tették ezt a legmegfelelőbb módon: kipróbálták milyen is a benne elkészített étel. Sőt nemcsak főétellel, hanem desszerttel is kísérleteztek. Így került az asztalra a csirkemájas felfújt egészséges zöldségekkel gazdagítva, nyalánkságként pedig gyümölcskenyér asztalt gyümölcsökkel, friss almával, csoki öntettel.

Nem maradhatott el a téli esték talán legnagyobb adu ásza, az ínycsiklandó krémleves sem, mely ideális vacsora lehet az ünnepek utáni lakomáktól megterhelt pocaknak. De tulajdonképpen bármikor szívesen kanalazunk belőle, főképp ha olyan finomra sikerül, mint a háziasszonyok gombakrém levese, melyet pirított gombával tettek különlegessé.

A terítékre kerülő ételek végigkóstolása mellett természetesen a recepteket is megosztották egymással a klubtagok és Drozdikné Jutka klubvezetőnek köszönhetően megismerkedhettek a Tupperware termékcsalád legújabb, illetve akciós tagjaival is.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 19:44, szerda | Helyi

Hármas karambol Jászszentlászlónál

A baleset helyszínén a Kiskunfélegyháza felé vezető utat lezárták.

2020. Augusztus 12. 12:00, szerda | Helyi

Organikus zene tölti be pénteken a Béke teret

2020. augusztus 14-én (pénteken) 20 órától a Béke téri szökőkútnál a Geometro zenekar fogja szórakoztatni különleges zenéjével a közönséget.

2020. Augusztus 11. 15:41, kedd | Helyi

Újabb légi szúnyogirtás lesz Félegyházán

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal értesíti a lakosságot, hogy 2020. augusztus 14-én, pénteken az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül légi szúnyoggyérítésre kerül sor.

2020. Augusztus 11. 15:27, kedd | Helyi

Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

Normál menetrend szerint tervezi a kormány a tanévet, a hamarosan megjelenő rendelet szerint szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.