Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2019. December 06. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Bemutatkozott a Szilikon Király

Bemutatkozott a Szilikon Király

A Tupperware Főzőklub háziasszonyai december 4-én tartották soron következő klubfoglalkozásukat a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában.

Ezúttal a Tupperware termékcsalád egy nagyon praktikus tagját a Szilikon Királyt ismerhették meg az érdeklődő háziasszonyok. Tették ezt a legmegfelelőbb módon: kipróbálták milyen is a benne elkészített étel. Sőt nemcsak főétellel, hanem desszerttel is kísérleteztek. Így került az asztalra a csirkemájas felfújt egészséges zöldségekkel gazdagítva, nyalánkságként pedig gyümölcskenyér asztalt gyümölcsökkel, friss almával, csoki öntettel.

Nem maradhatott el a téli esték talán legnagyobb adu ásza, az ínycsiklandó krémleves sem, mely ideális vacsora lehet az ünnepek utáni lakomáktól megterhelt pocaknak. De tulajdonképpen bármikor szívesen kanalazunk belőle, főképp ha olyan finomra sikerül, mint a háziasszonyok gombakrém levese, melyet pirított gombával tettek különlegessé.

A terítékre kerülő ételek végigkóstolása mellett természetesen a recepteket is megosztották egymással a klubtagok és Drozdikné Jutka klubvezetőnek köszönhetően megismerkedhettek a Tupperware termékcsalád legújabb, illetve akciós tagjaival is.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 09:49, szombat | Helyi

Futás a mínuszokban – Mire figyeljenek a szabadban sportolók?

A szabadban végzett testmozgásról télen sem kell lemondanunk néhány egyszerű szabály betartásával, melyek az egészségünk megőrzésében segítenek.

2020. Január 17. 14:00, péntek | Helyi

Emlékkiállítás nyílt Kovács Ferencné Magony Ida festőművész alkotásaiból

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár ez évi első kiállítása a Magyar Kultúra Napjának alkalmából nyitotta meg kapuit január 15-én.

2020. Január 17. 10:39, péntek | Helyi

Kiemelkedő Batthyány-s eredmények a kecskeméti Bolyai Gimnázium tehetséggondozó versenyein

A Kecskeméti Bolyai János Gimnázium matematika munkaközössége hagyományaihoz híven a 2019/2020-as tanévben ismét meghirdette egyéni matematika versenyét a nyolcadikos tanulók részére.

2020. Január 16. 17:04, csütörtök | Helyi

Vízkereszti koncert és táncház Petőfiszálláson

Az idei, III. Vízkereszti koncerten majd' hetven énekes lépett színpadra Petőfiszálláson.