Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Február 23. 11:27, vasárnap | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Hírek

Bemutatkozott a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje

Bemutatkozott a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje

A választási bizottság határozata értelmében hivatalosan is Kollár László a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselő-jelöltje a 4. számú választókörzetben

A választási bizottság határozata értelmében hivatalosan is Kollár László a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselő-jelöltje a 4. számú választókörzetben – jelentette be február 21-én Szikszai László, önkormányzati képviselő a párt helyi szervezetének kampányfőnöke és Kollár László.

Az aláírásgyűjtést befejeztük, nem zavarjuk a továbbiakban a kampány során a lakosságot. A pártunk üzenetét más módokon kívánjuk eljuttatni a választópolgárhoz. Fórumokat, kulturális programokat szervezünk, standokat állítunk, ahol informáljuk a lakosságot a Jobbik Magyarországért Mozgalom céljairól, elképzeléseiről – mondta el elöljáróban a párt országgyűlési képviselő-jelöltje.
Kollár László ezt követően beszámolt a párt programjáról, egyéni elképzelésiről. Elmondta, a programjuk három fő alappillére a megélhetés, a rend és az elszámoltatás kérdése. Egyebek mellett az áfa csökkentése, a béremelés, a tisztességes megélhetést biztosító munkahelyek megteremtése, a devizahitelek forintosítása. A Jobbik tiszta közéletet akar, felelősségre kívánja vonni azokat a politikusokat, aki bizonyíthatóan ártottak hazánknak. A párt multinacionális cégek helyett a magyar kis-és középvállalkozásokra, családi gazdaságokra kíván támaszkodni és helyzetbe hozni azokat. Célként jelölte meg a fogászati ellátás ingyenessé tételét is.
Kollár László vázolta a 4. számú választókörzetben elvégzendő legfontosabb feladatokat. Célja, fellendíteni a helyi mezőgazdaságot és élelmiszerfeldolgozó ipart, mely a gazdák, a termelők boldogulást szolgálja. Meg kell oldani az úthálózatok rekonstrukcióját, az egészségügyi ellátás javítását. Szülészet, nőgyógyászat, gyermekgyógyászat, egy napos sebészet a minimum, amit elvárhatnak az itt élők – tette hozzá.
Amennyiben bizalmat kapok a választópolgároktól és bekerülök a parlamentbe, munkámat nem a frakciófegyelem fogja meghatározni, hanem az itt élők képviselete, problémáinak orvoslása – hangsúlyozta Kollár László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.