Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2014. Február 23. 11:27, vasárnap | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Hírek

Bemutatkozott a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje

Bemutatkozott a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje

A választási bizottság határozata értelmében hivatalosan is Kollár László a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselő-jelöltje a 4. számú választókörzetben

A választási bizottság határozata értelmében hivatalosan is Kollár László a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselő-jelöltje a 4. számú választókörzetben – jelentette be február 21-én Szikszai László, önkormányzati képviselő a párt helyi szervezetének kampányfőnöke és Kollár László.

Az aláírásgyűjtést befejeztük, nem zavarjuk a továbbiakban a kampány során a lakosságot. A pártunk üzenetét más módokon kívánjuk eljuttatni a választópolgárhoz. Fórumokat, kulturális programokat szervezünk, standokat állítunk, ahol informáljuk a lakosságot a Jobbik Magyarországért Mozgalom céljairól, elképzeléseiről – mondta el elöljáróban a párt országgyűlési képviselő-jelöltje.
Kollár László ezt követően beszámolt a párt programjáról, egyéni elképzelésiről. Elmondta, a programjuk három fő alappillére a megélhetés, a rend és az elszámoltatás kérdése. Egyebek mellett az áfa csökkentése, a béremelés, a tisztességes megélhetést biztosító munkahelyek megteremtése, a devizahitelek forintosítása. A Jobbik tiszta közéletet akar, felelősségre kívánja vonni azokat a politikusokat, aki bizonyíthatóan ártottak hazánknak. A párt multinacionális cégek helyett a magyar kis-és középvállalkozásokra, családi gazdaságokra kíván támaszkodni és helyzetbe hozni azokat. Célként jelölte meg a fogászati ellátás ingyenessé tételét is.
Kollár László vázolta a 4. számú választókörzetben elvégzendő legfontosabb feladatokat. Célja, fellendíteni a helyi mezőgazdaságot és élelmiszerfeldolgozó ipart, mely a gazdák, a termelők boldogulást szolgálja. Meg kell oldani az úthálózatok rekonstrukcióját, az egészségügyi ellátás javítását. Szülészet, nőgyógyászat, gyermekgyógyászat, egy napos sebészet a minimum, amit elvárhatnak az itt élők – tette hozzá.
Amennyiben bizalmat kapok a választópolgároktól és bekerülök a parlamentbe, munkámat nem a frakciófegyelem fogja meghatározni, hanem az itt élők képviselete, problémáinak orvoslása – hangsúlyozta Kollár László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 08:58, szerda | Helyi

Ha hasonló vandalizmussal találkozik, értesítse a rendőrséget!

Érthetetlen rongálás idén is a parkerdőben – Miért csinálják?

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 21. 08:32, szerda | Külföld

Kijev határozott választ vár az EU-tól a gazdatüntetések miatti ukrán-lengyel határzárra

Tájékoztatták az Európai Bizottságot az ukrán hatóságok az ukrán-lengyel határzárral kapcsolatos helyzetről, és határozott választ várnak -

2024. Február 21. 08:30, szerda | Külföld

Putyin: teljesen orosz ellenőrzés alá került a Dnyeper bal partja Herszonban

Orosz ellenőrzés alá került Krinki település a Dnyeper bal partján, Herszon megyében, ahol az ukrán hadsereg hídfőállás kiépítésével próbálkozott