Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Augusztus 15. 19:00, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Beleremegett a városközpont a dübörgésükbe

Beleremegett a városközpont a dübörgésükbe

Óriási sikere volt ma (augusztus 15-én) az Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó kaszkadőreinek a városi sportcsarnok előtt tartott bemutatón és az azt megelőző felvonuláson.

Valamivel 14 óra után dübörögtek végig a vasparipákkal a Kossuth utcán,majd a KÉSZ Aréna Sportcsarnok parkolójában tartottak bemutatót tudásukból az oldalkocsis csodamasinákkal és egy szuper Trabanttal.

A felvonuláshoz a környékbeli motorosok (nem csak az oldalkocsisok) mind-mind csatlakoztak, így szinte végeláthatatlan sor dübörgött végig a platánfákkal szegélyezett főutcán.

A sportcsarnok udvarán a közönség a trópusi hőség ellenére is lelkes tapssal biztatta a fiúkat akrobatikus ügyességgel bemutatott előadásukon. Időseknek-fiataloknak, fiúknak-lányoknak egyaránt maradandó élményt nyújtott a kis csapat.

A bemutatót követően "hazatértek" a Parkerdőbe, ahol gyerekmotoroztatással folytatódott a nap. Az este folyamán pedig koncertek sora fogja szórakztatni a nagyérdeműt. Még nincs késő kisétálni és eltölteni egy kellemes estét az egyesek számára talán különc, de mégis belevaló és vidám motorbarátokkal.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.