Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2011. Augusztus 29. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ábel Anita újra dolgozna

Ábel Anita újra dolgozna

A műsorvezető évek óta nem szerepelt a képernyőn, ám egy interjúban elárulta, szívesen dolgozna újra valamelyik csatornán.

 A Szomszédok egykori Julcsija ma már feleség és egy három esztendős kislány büszke anyukája. Ábel Anita, aki évekig az RTL Klub Reggeli című műsorában ébresztette az embereket, most elárulta, szívesen visszatérne a képernyőre.

A színésznő leginkább egy spirituális életmódmagazinban tudná elképzelni magát, ahol tanácsokat adna az embereknek, hogy lehetnek boldogok, és miképp találhatják meg a számukra helyes utat.

Címkék: ábel anita

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára