Városlista
2020. november 30, hétfő - András, Andor

Hírek

2013. Április 29. 10:12, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Begyűjtötte a három pontot a KHTK-Grand Poker Club

Begyűjtötte a három pontot a KHTK-Grand Poker Club

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulójában az Akasztó FC csapatát látta vendégül a KHTK együttese

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulójában az Akasztó FC csapatát látta vendégül a KHTK együttese. A szurkolók várták, hogy az elmúlt heti rangadóhoz hasonló összecsapást hoz a találkozó.

Kiskunfélegyházi Honvéd TK-Grand Poker Club – Akasztó FC 2 – 0 (1 – 0)

Kiskunfélegyháza, Honvéd Sporttelep 300 néző,
Időpont:
2013. 04. 27. 17: 00

Játékvezető: Ámán András
Asszisztensek: Sipos Áron, Váczi Zoltán

KHTK: Tóth P.(Oroszi) – Ábel (Lapsánszki), Nemes, Kelemen, Cseh – Ujváry, Katona B.(Szabó T.) – Valkovics (Ormándi), Nagy V. (Némedi), Koncz – Zs. Juhász. Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Akasztó FC: Németh – Bende, Szabó, Csehi, ifj.Csehi, Juhász, Vincze, Lázár (Supka), Varga (Biber), Vida (Scherer), Kovács (Palla).
Vezetőedző:
Ujvári Gábor.

Gólszerzők: Nagy V., Zs. Juhász.
Sárga lap: Nemes
Kiemelkedő teljesítmény: Ábel, Kelemen, Ujváry, Oroszi illetve Németh, Szabó, Csehi.

A mérkőzés kezdetén a vendégek zárt védekezést alkalmaztak, megszállták a kapujuk előtti területet, és kontratámadásokkal igyekeztek veszélyt okozni a hazai csapatnak, kevés sikerrel. A hazai csapat uralta a játékot, pontos labdajáratással alakítottak ki helyzeteket, de az értékesítéseknél pontatlanok voltak. Mindkét csapat játékából hiányzott a lendület.
A 17. percben a vendéglátók megszerezték a vezetést. Kelemen nagyszerű labdával indította a jobb oldalon felfutó Ábelt, aki az alapvonalról laposan passzolt az érkező Nagy V.-nak, aki egyből a bal alsóba lőtt, 1 – 0.
A hazai csapat vezetése után nagyon leült a mérkőzés. A félidő további részében sérülések miatt a hazaiaknak kétszer is változtatni kellett, Valkovics és Tóth P. nem tudták folytatni.

Szünet után a hazaiak nagyobb tempóra váltottak, sok támadást vezettek, de a befejezések nem sikerültek. A vendégcsapat szívós védekezése ellenére, a 60. percben Némedi a jobb oldalon elfutott, pontos továbbítására Zs. Juhász érkezett és helyzetét gólra váltotta, 2 – 0.
A mérkőzés további részében mindkét csapat sok hibával játszott, nagy volt a küzdelem, a hazai csapat többet birtokolta a labdát és őrizte előnyét.
A mai mérkőzés nem a látványos játékról szólt, a hazaiak nem tudták megismételni előző heti nagyszerű játékukat, de a legfontosabbat teljesítették és begyűjtötték a három bajnoki pontot.

Ujvári Gábor (Akasztó FC): Kemény védekezésből kontrajátékkal készültünk. A korai bekapott gól borította taktikánkat, sok hiba volt játékunkban. Gratulálok ellenfelünknek, sokkal jobb játékerőt képvisel, mint mi.

Némedi Norbert (KHTK): Elég nehéz mérkőzés volt. Sok helyzetünk volt, de pontatlanok voltunk. Előző héten minden sikerült, de a legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot.

U-19-es mérkőzés eredménye:

KHTK-Grand Poker Club – Akasztó FC 3 – 1

Gólszerzők: Makai Z. (2), Balog M. illetve Varga M.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 26. 08:27, hétfő | Helyi sport

Újabb érmekkel gazdagodtak a félegyházi birkózók

A Kiskunfélegyházi Birkózó SE két versenyzője vett részt Karcagon a Kelet-Magyarország Régió Diák I. szabadfogású versenyén. A fiúk jól szerepeltek, mindketten dobogóra állhattak.

2020. Október 21. 11:30, szerda | Helyi sport

Szélben és esőben is helyt állnak a Koppányok

2020. október 11-én, a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület íjászai Budapesten, Turulmezőn versenyeztek a Rákosmenti Turul Szittyák által szervezett örömíjász versenyen.

2020. Október 20. 14:05, kedd | Helyi sport

Dolli - 2 nap, 2 verseny

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Tököli Amatőr Futók Klubjának rendezésében a Tisztelet a Hősöknek Egyéni és Váltófutó verseny.

2020. Október 14. 09:00, szerda | Helyi sport

Norbi ismét bizonyított

2020. szeptember 27-én kitűnő idő fogadta a futás szerelmeseit a Kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban a Hírös Félmaratonon.