Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2013. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi
Forrás: BMRF

Baltával verekedett a hajléktalan szálló előtt

Baltával verekedett a hajléktalan szálló előtt

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Tibor 53 éves kiskunfélegyházi lakos ellen. A férfi április 21-én délután Kiskunfélegyházán a hajléktalan szálló melletti területen összeszólalkozott egy 51 éves kiskunfélegyházi férfivel, akit a nála lévő baltával fejbevágott. A sértett a bántalmazás következtében, nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. B. Tibort gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették kollégáink.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, mert április 19. és 21. közötti időben a Kecskemét, Bibó István utca és a Széchenyi krt. sarkán, lezárt állapotban parkoló KXM-521 forgalmi rendszámú Renault Master típusú tehergépkocsit ellopták. Az autó értéke kb. 2.500.000 forint.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya április 21-én délelőtt őrizetbe vette K. Szabolcs 18 éves nagykőrösi férfit, akit Kecskeméten egy áruházban a biztonsági szolgálat tetten ért, amikor 1.104 forint értékben próbált meg csokoládét lopni. Az elkövetett szabálysértés miatt a férfit bíróság elé állítják.

Megyénk közútjain tegnap egy halálos kimenetelű, és három személyi sérüléssel járó, valamint három anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben két esetben intézkedtek a rendőrök.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 05. 17:15, vasárnap | Helyi

A városért imádkozni azt jelenti, hogy egy nagy családért fohászkodunk

Ma (február 5-én) tartották a Sarlós Boldogasszony Templomban a város áldásáért felajánlott szentmisét, melyet Geszler Péter esperes plébános celebrált.

2023. Február 05. 16:02, vasárnap | Helyi

Megkapták szalagjaikat a Kossuth szakképző iskola diákjai is

A Kiskunhalasi SzC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium február 4-én (szombaton) tartotta szalagavató ünnepségét a Városi Sportcsarnokban.

2023. Február 05. 15:27, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Évközi ötödik vasárnap – 2023. február 5.

2023. Február 05. 15:27, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

Évközi ötödik vasárnap – 2023. február 5.