Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2013. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi
Forrás: BMRF

Baltával verekedett a hajléktalan szálló előtt

Baltával verekedett a hajléktalan szálló előtt

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Tibor 53 éves kiskunfélegyházi lakos ellen. A férfi április 21-én délután Kiskunfélegyházán a hajléktalan szálló melletti területen összeszólalkozott egy 51 éves kiskunfélegyházi férfivel, akit a nála lévő baltával fejbevágott. A sértett a bántalmazás következtében, nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. B. Tibort gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették kollégáink.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, mert április 19. és 21. közötti időben a Kecskemét, Bibó István utca és a Széchenyi krt. sarkán, lezárt állapotban parkoló KXM-521 forgalmi rendszámú Renault Master típusú tehergépkocsit ellopták. Az autó értéke kb. 2.500.000 forint.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya április 21-én délelőtt őrizetbe vette K. Szabolcs 18 éves nagykőrösi férfit, akit Kecskeméten egy áruházban a biztonsági szolgálat tetten ért, amikor 1.104 forint értékben próbált meg csokoládét lopni. Az elkövetett szabálysértés miatt a férfit bíróság elé állítják.

Megyénk közútjain tegnap egy halálos kimenetelű, és három személyi sérüléssel járó, valamint három anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben két esetben intézkedtek a rendőrök.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 28. 17:06, szombat | Helyi

Visszanyerné a vásárlók bizalmát a Csongrádi Kenyérgyár

Újranyitott a csongrádi kenyérgyár, a délelőttös műszak pénteken már dolgozott

2020. November 28. 16:37, szombat | Helyi

Rockenbauer Pálra emlékeztek a Platán iskolások

Mécseseket gyújtva emlékeztek meg Rockenbauer Pálról a Platán utcai általános iskolás diákok.

2020. November 28. 16:22, szombat | Helyi

Kamionnak csapódott a kisteherautó az M5-ösön Kiskunfélegyházánál

Egy személy súlyosan megsérült, amikor kamionnak csapódott egy kisteherautó az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza térségében.

2020. November 28. 16:01, szombat | Helyi

Játsszunk együtt a Batthyányban!

November vége felé járva a Batthyány Lajos Általános Iskola alsós munkaközössége 'Játsszunk együtt!' projektdélutánt szervezett a gyermekeknek.