Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi
Forrás: BMRF

Baltával verekedett a hajléktalan szálló előtt

Baltával verekedett a hajléktalan szálló előtt

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Tibor 53 éves kiskunfélegyházi lakos ellen. A férfi április 21-én délután Kiskunfélegyházán a hajléktalan szálló melletti területen összeszólalkozott egy 51 éves kiskunfélegyházi férfivel, akit a nála lévő baltával fejbevágott. A sértett a bántalmazás következtében, nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. B. Tibort gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették kollégáink.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, mert április 19. és 21. közötti időben a Kecskemét, Bibó István utca és a Széchenyi krt. sarkán, lezárt állapotban parkoló KXM-521 forgalmi rendszámú Renault Master típusú tehergépkocsit ellopták. Az autó értéke kb. 2.500.000 forint.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya április 21-én délelőtt őrizetbe vette K. Szabolcs 18 éves nagykőrösi férfit, akit Kecskeméten egy áruházban a biztonsági szolgálat tetten ért, amikor 1.104 forint értékben próbált meg csokoládét lopni. Az elkövetett szabálysértés miatt a férfit bíróság elé állítják.

Megyénk közútjain tegnap egy halálos kimenetelű, és három személyi sérüléssel járó, valamint három anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben két esetben intézkedtek a rendőrök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.