Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Január 19. 09:39, csütörtök | Belföld
Forrás: Rendőrség

Balesetet okozott, majd elmenekült, a rendőrök egy bokor mögül gyűjtötték be

Balesetet okozott, majd elmenekült, a rendőrök egy bokor mögül gyűjtötték be

Először megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, majd balesetet okozott, végül négy utasát hátrahagyva újra menekülőre fogta.

A rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök 2023. január 10-én éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén akarták megállítani a személygépkocsival közlekedő 56 éves lovasberényi lakost, azonban ő továbbhajtott. Haladása során egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, majd lesodródott az útpadkára, melynek következtében az autó többször megpördült és a tetejére borulva állt meg.

A balesetet követően a sofőr anékül, hogy meggyőződött volna róla, hogy a négy utasa megsérült-e, kiszállt a gépjárműből, és elhagyta a helyszínt. A rendőrök nem sokkal később a helyszín közelében, egy bokorban megbújva találták meg az 56 éves járművezetőt. Ezután előállították őt és megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel vezetési jogosultságát szüneteltetik. A baleset során a gépkocsiban tartózkodó egyik utas megsérült.

A férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt folyik eljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

Fotó: Rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára