Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Március 25. 17:05, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Bál csak nagypályásoknak - VIDEÓ és FOTÓK

Bál csak nagypályásoknak - VIDEÓ és FOTÓK

Csodás helyszínen, csillogó rendezvény szervezését támogathatta az ANDONIK Reklámügynökség.

A cég segítségével ebben az évben a Puskás Arénában rendezték meg a Sportegyesületek Országos Szövetségének bálját, amely az egyik legnagyobb ilyen jellegű rendezvény az országban, nem is csoda, hogy a főváros legnagyobb pályája adott otthont az eseménynek. Itt találkoznak a kiemelkedő hazai egyesületek vezetői, sportolói és támogatói – ezeknek a találkozásoknak és eszmecseréknek lehetett generálója az ANDONIK Reklámügynökség.

„Nagyon fontos számunkra a sport, a tehetségek támogatása és a sport népszerűsítése. Külön köszönettel tartozom a K és 3S Kft.-től Kanta Krisztinának, valamint Meilinger Lászlónak a Car-Bay Kft.és a B. O. M. Security Kft.-től a cégük kiemelt támogatását” – mondta Nagy Anett az ANDONIK Reklámügynökség egyik tulajdonosa.

A Sportegyesületek Országos Szövetségének egy exkluzív esemény, amelyen csak kevesek lehetnek ott, így igazán kiválasztottnak érezheti magát, aki valamilyen minőségben részese lehet az eseménynek.

„Köszönjük a megtisztelő lehetőséget. Számunkra nagyon fontos a sport támogatása, hiszen a fő tevékenységünk az egészség védelme, hiszen mi munkavédelmi eszközök forgalmazásával foglalkozunk. A sport pedig kapcsolódik az egészséghez és nagyszerű, hogy egy ilyen patinás rendezvényen részt vehetünk” – árulta el Kanta Krisztina. Ehhez Meililnger László hozzátette, hogy a cégeik és azoknak vezetői is szeretnének a jövőben részesei lenni a sport- és a kulturális rendezvények megrendezésének, lebonyolításának.

Címkék: andonik, bál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára