Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. November 07. 14:15, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Bababörze nem csak kismamáknak

Bababörze nem csak kismamáknak

Ismét megrendezésre került ma (november 7-én) a Bababörze.

A mindig nagy skerrel záruló eseménynek a Móra Ferenc Művelődési Központ díszterme adott otthont. A szürke ködös reggelen lassan indult meg a mozgolódás, de 10-11 óra körül már egész vásári sokadalom válogatott, böngészett a portékák között.

A kismamák és apukák mellett a gyerekek is érdeklődve szemlélték a játékokat, ruhácskákat, de gazdára leltek a babakocsik, járókák, cipőcskék, kabátok és egyéb apróságok is.

Remek lehetőség ez mindenki számára, hogy alig használt holmikhoz jó áron hozzájussanak, míg a másik oldalt tekintve, a nem használt, kinőtt ruhácskák és játékok továbbra is jó szolgálatot tehetnek olyan helyen ahol még nagy hasznát veszik.

Annyi bizonyos, hogy egy-egy ilyen bababörze délelőttje mindig jókedvűen és kellemesen telik el mindazok számára akik részt vesznek rajta akár nézelődőként, akár eladóként.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok:

2024. Április 30. 08:40, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).