Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2023. Március 12. 09:39, vasárnap | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Baba-mama ruhabörzét tartottak Kiskunfélegyházán

Baba-mama ruhabörzét tartottak Kiskunfélegyházán

Töretlen a sikere a Móra Ferenc Művelődési Központ színháztermében rendszeresen megrendezésre kerülő baba-mama ruhabörzének.

Ezúttal március 11-én (szombaton) telt meg csordultig baba-, mama- és gyermekruhákkal, játékokkal, gyermekcipőkkel és különféle – gyermekneveléshez kapcsolódó - használati tárgyakkal a művelődési központ nagyterme.
A délelőtt folyamán számos portéka cserélt gazdát, melynek az eladók és a vásárlók is egyformán örültek.

- Kiváló lehetőség ez a vásár arra, hogy kellemes körülmények között tudjunk nézelődni, felpróbálni és vásárolni. Napjainkban még inkább figyelünk arra, hogy mire mennyit költünk. Úgy gondolom, itt hozzájutunk azokhoz az alig használt ruhákhoz, cipőkhöz és játékokhoz, melyeket sajnos nem engedhetünk meg magunknak, hogy üzletben megvásároljunk. A minőséget tekintve pedig még sosem csalódtunk, hiszen a gyerekek rohamos növekedéséből adódóan egy-egy holmit nem tudnak sokáig használni, kizárt dolog, hogy elnyűjék azokat. Ha pedig nincs kistestvér, vagy olyan rokon, akinek átadhatnák a szülők a játékokat, ruhácskákat, akkor nagyon praktikus megoldás értékesíteni azokat. Így nem foglalják a helyet otthon, és egy kis pénz is van belőle. Mi vásárlók is jól járunk ezzel, hiszen több mindenhez hozzájutunk abból az összegből, amit ezekre a dolgokra tudunk fordítani – nyilatkozta lapunknak egy a kisgyermekével és a nagymamával érkező fiatal anyuka.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)