Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. December 19. 15:34, péntek | Helyi
Forrás: szegedma.hu

Az ünnepek alatt nem kapcsolják ki az áramot

Az ünnepek alatt nem kapcsolják ki az áramot

Az EDF DÉMÁSZ Zrt., mint felelős villamosenergia-szolgáltató a nehéz anyagi körülmények között élő családok védelmében az ünnepi időszakban az idei évben is kikapcsolási moratóriumot hirdet.

2014. december 18. és 2015. január 08. között azoknál a lakossági ügyfeleknél sem kapcsolják ki az áramot, akiknek számlatartozásuk van. Így a téli szünetben, az ünnepek alatt nekik sem kell nélkülözni a villamosenergia-szolgáltatást. A kikapcsolások szüneteltetése kizárólag az EDF DÉMÁSZ lakossági ügyfeleire vonatkozik.

A védett ünnepi időszakot követően az EDF DÉMÁSZ továbbra is több lehetőséget ajánl a nehéz helyzetbe került lakossági fogyasztóinak, hogy megelőzhető legyen az áramszolgáltatásból történő kikapcsolás. Amennyiben az ügyfél szociálisan rászorult a Társaság felajánlja az előrefizetős mérés lehetőségét. Évente egyszer – meghatározott feltételek mellett – lehetőség van részletfizetési kedvezményre is.

A türelmi idő nem vonatkozik a nem lakossági ügyfelekre és azokra sem, akik más energiakereskedővel szerződtek. Esetükben a Társaság ebben az időszakban is a hatályos szabályozás szerint jár el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.