Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 24. 05:02, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Az új Star Wars akár 200 millió dollár feletti bevétellel is debütálhat

Az új Star Wars akár 200 millió dollár feletti bevétellel is debütálhat

Még három hét van hátra a Star Wars: Az utolsó Jedik forgalmazásáig, de az elemzők szerint akkora az érdeklődés az űrsaga folytatása iránt, hogy premierjén akár a 200 millió dollárt is meghaladhatja a jegybevétele.

A The Hollywood Reporter emlékeztetett arra, hogy a 200 milliós (53 milliárd forintos) álomhatárt csak nagyon kevés filmnek sikerült túlszárnyalnia.

Két éve, a Star Wars: Az ébredő Erő 248 millió dolláros (65,4 milliárd forintos) rekordbevétellel nyitotta meg decemberben mozis karrierjét Észak-Amerikában. A sorozattól különálló Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történetre pedig tavaly decemberben 155,1 millió dollárért (41 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők a premierjén.

Az ébredő Erőn kívül a 200 millió dollár fölött debütálók klubjába még a Jurassic World tartozik 208,8 millió dollárral (55 milliárd forinttal) és a Bosszúállók 207,4 millió dollárral (54,6 milliárd forinttal).

A stúdiók sohasem fűznek kommentárt az ilyen előrejelzésekhez, de a Disney bennfentesei szerint az új Star Wars-epizód bizonyára felülmúlja majd A szépség és a szörnyeteg 174,8 millió dolláros (46 milliárd forintos) bemutatkozását, és az idei legnagyobb bevétellel kezdi majd meg forgalmazását.

A Star Wars: Az utolsó Jedik című sci-fit Rian Johnson rendezte, a főszerepekben Daisy Ridley, Carrie Fisher, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac és Lupita Nyong'o látható.

A magyar mozikban december 14-től tekinthető meg a film.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.