Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. November 07. 13:21, péntek | Külföld
Forrás: ORIENT PRESS

Az Internetes Vásárlás Napja

Az Internetes Vásárlás Napja

Kedvezménydömping van az interneten!

Negyedik éve jelentkezik az Internetes Vásárlás Napja november 7-én, pénteken több mint négyszáz webáruház várja a látogatókat csakis ezen a napon érvényes akciójával.

A kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok.

A mozgalomhoz az internetes kereskedők szabadon csatlakozhattak, az egyetlen feltétel az egyedi kedvezmény nyújtása volt. A vásárlók a weboldalon egy helyre gyűjtve érhetik el az akciókat.

Így a netezők megismerik az online vásárlásban rejlő előnyöket, ami nem mellesleg továbbá csökkenti az autós közlekedéssel járó hagyományos vásárlás környezetkárosító hatásait, a szmog-kialakulást és a zajterhelést is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt