Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Július 02. 11:46, hétfő | Helyi
Forrás: Kossuth Szakképző Iskola

Az IBV nagylelkű felajánlása a Kossuth Szakképző Iskola részére

Az IBV nagylelkű felajánlása a Kossuth Szakképző Iskola részére

Az IBV Hungária Kft. a közelmúltban együttműködési megállapodást kötött a Kossuth Szakképző Iskolával, amely keretében idén nyártól diákjaik fognak tanulószerződéses jogviszonyban a nagy múltú cégnél dolgozni.

Ágoston Tibor, tagintézmény vezető ennek apropóján a közelmúltban meginvitálta az IBV képviseletét, akik betekintést nyertek a több, mint 40 éves múlttal rendelkező tanműhelyük működésébe.

Brella Zoltán, az IBV Hungária HR vezetője elmondta, itt jártukkor szétnéztek és az ebben a szakmában dolgozó szakembereknek egyből feltűnt, hogy igen elavult az iskola világítóberendezése. Sajnos ezek az eszközök több, mint 40 évesek.

Az IBV - Európa egyik legerősebb cége az ipari lámpatestek gyártásában - úgy vélte, ezek a lámpák már nem méltóak az intézmény infrastruktúrájába. Számukra ösztönösen jött a gondolat, hogy segítsenek az iskolának. Nagylelkű felajánlásuk száz darab por – és páramentes ipari lámpa, ami reményeik szerint is felülmúlja a már negyven éve működőket és maximálisan kiszolgálja az iskolát, az iskolánkban tanuló villanyszerelők pedig gyakorlás gyanánt is szívesen felszerelik majd azokat.

Kossuth Szakképző Iskolában amúgy is javában zajlanak a teremfelújítások, az irodák, közösségi terek és a tanári helyiségek renoválása, festése. Egy még kellemesebb munkakörnyezet kialakítása a cél. És ehhez nagy örömmel fogadtuk az új lámpákat. Nagyon szépen köszönjük az IBV-nek! – mondta el zárszóként Ágoston Tibor, az iskola tagintézmény vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.