Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 18. 17:15, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Busa Imre -

Az első félidőben eldőlt, hogy ki nyeri a mérkőzést

Az első félidőben eldőlt, hogy ki nyeri a mérkőzést

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában a táblázat hatodik helyén álló Kalocsai FC vendége volt vasárnap a KHTK együttese.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában a táblázat hatodik helyén álló Kalocsai FC vendége volt vasárnap a KHTK együttese. A jó formában lévő félegyházi gárda már az első félidőben komoly előnyre tett szert. A második játékrészben sem volt kérdéses, hogy ki nyeri meg a mérkőzést.

November 17. Kalocsa, 300 néző, Vezette: Rácz B.
Kalocsai FC–Kiskunfélegyházi HTK 4–6 (1–4)

Kalocsa: Varga – Dénes M., Pandúr, Balogh (Facskó), Márkus – Sára, Kohány B., Dostyicza (Nádasdi), Vuits A. – Halászi, Vuits V. Edző: Evanics Zoltán.

KHTK: Tóth P. – Farkas G., Ábel, Némedi, Balog M., Balog Sz., Palásti, Katona B., Koncz (Bakos), Nagy V. (Ujváry), Zs. Juhász (Lapsánszki). Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Vuits V.(2), Vuits A., Pandúr illetve Balog Sz. (3), Koncz (2), Zs. Juhász.
Kitűntek: Vuits V., Pandúr illetve Koncz, Némedi, Zs. Juhász, Katona B.

Sárga lap: Sára, Dénes, Kohány, Nádasdi G. illetve Ábel, Koncz, Zs. Juhász.
Piros lap: Balog Sz.

Evanics Zoltán edző: – Két ellentétes félidőt láthattunk, ahol az elsőben egy motiválatlan, kedvetlen, kishitű Kalocsa volt a pályán, ami számomra igen meglepő volt, a másodikban talán már kezdtem látni azokat az érett futballistáinkat, akik már egy férfiasabb futballt játszva eredményesebbek voltak.

Kádár Tamás edző: – Az első félidőben felrémlett nekem is az előző egymás elleni mérkőzésünk, amit 4–0-ra megnyertünk, ám a végére a feljövő Kalocsával szemben azért így is magabiztosan nyertünk.

U-19-es mérkőzés:
Kalocsai FC – KHTK 2 – 1 (2-0)
Gólszerzők: Fekete P., Perity Á. illetve Szabó M.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.