Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2017. Április 24. 06:13, hétfő | Helyi
Forrás: BAON

Az első 14 percben eldöntötte a rangadót a Félegyháza

Az első 14 percben eldöntötte a rangadót a Félegyháza

A megyei első osztályban igazi lokális derbi a Kunszállás-Kiskunfélegyháza párosítás. A rangadót a Félegyháza ezúttal 14 perc alatt eldöntötte.

A mérkőzés elején mindjárt egy hatalmas ziccert hagytak ki a hazaiak, egy közelről a kapura fejelt labdába Oroszi, a félegyházi kapus még reflexszerűen belekapott, majd a védői mentettek. Az ötödik percben már meg is érkezett a válasz: Medgyesi vállalkozott lövésre jó harmincról, keményen megküldte a labdát, Hajnal csak kiütni bírta, a kipattanóra Szabó Tamás érkezett, és középről a hálóba bombázott. 0–1. Hat percre rá szabadrúgást végezhetett el a kaputól jó huszonkét méterről, a jobbösszekötő helyéről a Félegyháza. Négyen is odaálltak a labda mögé, végül Palásti volt az, aki elegánsan a bal felső sarokba tekert. Nagy gól volt. 0–2. Három perccel később egy újabb jó ütemű vendég kiugratást követően a szemmel láthatóan nagy kedvvel játszó Medgyesi pörgette el tíz méterről a kapus mellett a hosszú sarokba a labdát. 0–3. Érezhetően megroggyant a hazai csapat, hiszen a vendégeknek mintha minden összejött volna. A 27. percben ismét Medgyesi volt a főszereplő, a 16-osról remek ívben lőtt kapura, a labda azonban a fölső lécről vágódott ki. A félidőig már nem változott az eredmény.

A második játékrészben egyre több energiát mozgattak meg a hazaiak, legalább a becsületgól megszerzése érdekében. A Félegyháza egy kissé visszavett a tempóból, kisebb-nagyobb helyzetek adódtak itt is, ott is, ám az eredmény már nem változott. Ilyen arányban is megérdemelten nyert a Kiskunfélegyháza, a hazaiak becsületére válik, hogy végig küzdöttek a szépítő gólért.

Címkék: foci, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.