Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Január 25. 08:59, kedd | Helyi
Forrás: hirado.hu

Az éjjel megérkezett a farkasordító hideg

Az éjjel megérkezett a farkasordító hideg

Több helyen fagypont alatt marad a hőmérséklet napközben.

A déli országrészben délelőtt még többnyire napos idő várható, de fokozatosan ott is megnövekszik a rétegfelhőzet – számolt be róla az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A felhőzet némileg szakadozott lesz, így rövidebb napos időszakok északon is lehetnek. Délután főleg az északkeleti határ mentén fordulhat elő gyenge havazás.

A nyugati szél a főváros térségében megélénkülhet, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A csúcshőmérséklet általában 0 és +5 fok között várható, de az északkeleti harmadban fagypont alatt maradhat a hőmérséklet.

Késő este +1 és -7 fok között alakul a hőmérséklet. Többnyire közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, főleg északkeleten lehet még eleinte gyenge havazás. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és +1 fok között alakul, de az átmenetileg derült részeken -10 fok közelében is lehet.

(Fotó: OMSZ)

A címlapfotó illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.