Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2011. Augusztus 18. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Az égő házból mentették ki az idős házaspárt a hősies határrendészek

Az égő házból mentették ki az idős házaspárt a hősies határrendészek

Három rendőr mentette meg egy idős házaspár életét Biharkeresztesen. A rendőrök az égő házból hozták ki a két embert, akik a tüzet észre sem vették.

Még a múlt héten pénteken történt az eset a kisváros Nagy Sándor utcájában. A három határrendész füstöt és lángokat látott a vasútállomással szemközti lakóházban. Azonnal riasztották a tűzoltókat, de - hogy megmentsék az odabent lévőket - be is hatoltak a füsttel telt épületbe. Egy idős házaspárt találtak odabent, akik nem is vették észre, hogy ég a fejük felett a ház. Miközben kihozták a két embert, a rendőrök szakszerűen áramtalanították az épületet, s a vezetékes gázt is elzárták. A melléképületből kihoztak egy gázpalackot, majd vödrökkel megkezdték a tűz oltását. A tűz végül a teljes tetőszerkezeten elterjedt, ezért a rendőrök is elhagyták a házat, s az időközben megérkező tűzoltók fejezték be az oltást. A három rendőr gyors intézkedésének köszönhetően senki nem sérült meg a tűzeset során. (lm)

HavariaPress

Címkék: tűz

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 13:08, péntek | Kék hírek

Letartóztattak egy férfit egy 22 évvel ezelőtti gyilkosság miatt

Letartóztatott a Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön egy férfit, akit egy 22 évvel ezelőtti, előre kitervelt, több ember sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítanak

2021. December 03. 11:06, péntek | Kék hírek

Tetten érték a trükkös csalót

Egy 80 éves férfitől csalt ki pénzt autóbalesetre hivatkozva a gyöngyösoroszi lakos.

2021. December 03. 09:07, péntek | Kék hírek

Baleset után veréssel akarta rendezni a vitát

A gyanú szerint a 42 éves férfi verekedni kezdett, miután nekihajtottak egy előttük haladó kocsinak. A debreceni rendőrök a helyszínen elfogták.

2021. December 03. 07:00, péntek | Kék hírek

TOP 50-es bűnöző bujkált Kaposváron

Súlyos testi sértés és lopás miatt kell felelnie.