Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Október 01. 17:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Az akarat egy pontot eredményezett

Az akarat egy pontot eredményezett

Kiskunfélegyházi HTK – Kalocsai FC 1-1 (1-1)

A szezon elején kitűzött célok megváltoztatásával, a keret újbóli kialakításával folytatta bajnoki szereplését a Kiskunfélegyházi HTK szeptember 30-án, a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Koncz Zsolt játékos-edző elmondása szerint a csapat újjáépítése, felépítése folyik, ami hosszú távon ismét egy ütőképes keretet eredményezhet. A negyedik helyezett Kalocsai FC ellen 1-1-es döntetlen született, a KHTK vesztes helyzetből egyenlített és a hajrában közel állt a győzelemhez - adta hírül a Félegyházi Közlöny.

A szezon eleji sikertelenségnek is betudhatóan megváltozott célkitűzéssel vágott neki a bajnokság további szakaszának a Kiskunfélegyházi HTK. Nem ígérkezett könnyűnek a Kalocsai FC elleni mérkőzés, hiszen a vendégek az élmezőnyben foglaltak helyet. Küzdelmes találkozón a kalocsaiak kerültek előnybe a 16. percben, de a félegyháziak játékos-edzője, Koncz Zsolt a 37. percben kiegyenlített. (1-1)

A félegyháziak sokat harcoltak, több helyzetet kialakítottak, de a játékba, illetve a befejezésekbe több hiba, pontatlanság csúszott. A kalocsaiak átadva a területet elsősorban ellentámadásokból jutottak el a kapuig, de Tóth Péter védéseinek köszönhetően nem esett újabb vendéggól.

A mérkőzés hajrájában Zs. Juhász István becserélésével lendületbe kerültek a félegyháziak, meccslabdáig is eljutottak, de a kalocsaiak kapusa ugyancsak állta a sarat és hárította a félegyházi próbálkozásokat.

A sokat küzdő, harcoló KHTK-nak nem jött össze az újabb gól, pontosztozkodással zártak a felek.

Mestermérleg:

Koncz Zsolt (játékos-edző, Kiskunfélegyházi HTK):

Jelen pillanatban a csapat újjáépítése, felépítése folyik, minden pont megszerzése számít. Nagy összefogásra van szükség, nincs könnyű helyzetünk, idő kell a csapat újbóli kialakításához. A keret átalakult, sokat kell dolgoznunk, aminek a későbbiekben meg lehet az eredménye. Ez a szezon átmeneti lehet, megfelelő türelemmel hosszú távon ismét kialakulhat egy ütőképes keret, meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Mindenki akart a pályán, jelenleg sok hibával játszunk, az előre lépéshez dolgoznunk kell tovább.

Bács-Kiskun Megyei I. 8. ford., 09. 30.

Kiskunfélegyházi HTK – Kalocsai FC 1-1 (1-1)

Gólszerzők: Koncz Zsolt 37. p., ill. Vuits Viktor 16. p.

Fotók: Félegyházi Közlöny

Címkék: Kalocsai FC, KHTK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok