Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Február 13. 12:57, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Autós üldözés után árokba hajtott a rendőrök elől Vizsláson

Autós üldözés után árokba hajtott a rendőrök elől Vizsláson

Rövid időn belül elfogták Vizsláson azt a 33 éves férfit a rendőrök, aki megpróbált elmenekülni az igazoltatás elől.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei hétfőn 12 óra 35 perckor Vizsláson a Kossuth úton egy személykocsit és annak vezetőjét akarták ellenőrizni. A járművet vezető férfi a rendőrök többszöri szolgálati kocsi fény- és hangjelzése ellenére sem állt meg a járművével, azzal gyorsított, majd árokba hajtott. Ezt követően az autót hátra hagyva, futva menekült tovább a sofőr, akit a járőrök időn belül elfogtak.

A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a forgalomból kivont járművet vezető 33 éves férfi úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a jogszabályban meghatározott érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és az engedélyhez kötött járművezetéstől a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága jogerősen eltiltotta. A rendőrök a bátonyterenyei lakost a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett - eljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.