Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2018. Január 09. 15:44, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Autós üldözés Kecskeméten – meglépett egy kisautóval

Autós üldözés Kecskeméten – meglépett egy kisautóval

Kivonta magát az intézkedés alól egy 40 éves helyi férfi, de végül a kecskeméti rendőrök egy napon belül elfogták. Kiderült: nem volt jogosítványa és hamis rendszám volt a kocsiján.

Három szolgálatot ellátó kecskeméti járőr január 6-án 21 óra 29 perckor figyelt fel Kecskemét belvárosában egy Hyundai Getz típusú személykocsira, amit egy férfi vezetett. Az egyenruhások azonnal felismerték. Tudták, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és közúti járművezetés eltiltás hatálya alatt áll. A járőrök jelezték, hogy intézkedés alá vonják, a jármű lassított, jelezte megállási szándékát, azonban hirtelen irányt változtatott, és kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A sofőr haladása során több közlekedési szabályt is megszegett annak érdekében, hogy a megkülönböztető fény- és hangjelzéssel közlekedő járőrök ne érjék utol.

Az intézkedés során kiderült, hogy a kocsin egy olyan rendszám volt, ami egy másik járműhöz tartozik. A személyautót január 7-én 8 óra 45 perckor megtalálták a rendőrök, ekkor már rendszám sem volt rajta.

A 40 éves helyi férfit az egyenruhások még aznap délután 17 óra 55 perckor Kecskemét belvárosában elfogták, és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

K. Sándort szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök, mivel úgy vett részt a forgalomban, hogy őt a Kecskeméti Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja a férfi által elkövetett valamennyi jogsértést.

Címkék: kecskemét, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 25. 11:00, péntek | Kék hírek

Engedély nélkül tartott géppisztolyt és lőszereket egy férfi Baranyában

A gyanú szerint engedély nélkül tartott géppisztolyt és lőszereket egy baranyai férfi, ellene lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt indult nyomozás

2020. Szeptember 23. 13:06, szerda | Kék hírek

Tenerifén fogtak el egy több száz milliós költségvetési csalás miatt elítélt magyar férfit

Tenerifén fogtak el egy több száz milliós költségvetési csalás miatt márciusban börtönbüntetésre ítélt férfit, aki ellen európai elfogatóparancsot adtak ki, mert a büntetése elől külföldre menekült

2020. Szeptember 22. 14:02, kedd | Kék hírek

Intézetből szökött lányokat futtató pár ellen emeltek vádat

Intézetből szökött lányokat bírt rá prostitúcióra egy nő és élettársa az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellenük - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség közleményben az MTI-t kedden.

2020. Szeptember 21. 08:29, hétfő | Kék hírek

Halálos baleset történt a 74-es főúton

Teljes szélességében lezárták hétfő reggel a 74-es főutat Zalaegerszeg és Egervár között egy halálos baleset miatt.