Városlista
2020. február 18, kedd - Bernadett

Hírek

2018. Január 09. 15:44, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Autós üldözés Kecskeméten – meglépett egy kisautóval

Autós üldözés Kecskeméten – meglépett egy kisautóval

Kivonta magát az intézkedés alól egy 40 éves helyi férfi, de végül a kecskeméti rendőrök egy napon belül elfogták. Kiderült: nem volt jogosítványa és hamis rendszám volt a kocsiján.

Három szolgálatot ellátó kecskeméti járőr január 6-án 21 óra 29 perckor figyelt fel Kecskemét belvárosában egy Hyundai Getz típusú személykocsira, amit egy férfi vezetett. Az egyenruhások azonnal felismerték. Tudták, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és közúti járművezetés eltiltás hatálya alatt áll. A járőrök jelezték, hogy intézkedés alá vonják, a jármű lassított, jelezte megállási szándékát, azonban hirtelen irányt változtatott, és kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A sofőr haladása során több közlekedési szabályt is megszegett annak érdekében, hogy a megkülönböztető fény- és hangjelzéssel közlekedő járőrök ne érjék utol.

Az intézkedés során kiderült, hogy a kocsin egy olyan rendszám volt, ami egy másik járműhöz tartozik. A személyautót január 7-én 8 óra 45 perckor megtalálták a rendőrök, ekkor már rendszám sem volt rajta.

A 40 éves helyi férfit az egyenruhások még aznap délután 17 óra 55 perckor Kecskemét belvárosában elfogták, és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

K. Sándort szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök, mivel úgy vett részt a forgalomban, hogy őt a Kecskeméti Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja a férfi által elkövetett valamennyi jogsértést.

Címkék: kecskemét, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 06:06, kedd | Kék hírek

Letartóztatták a hajléktalanokat meggyilkoló hajléktalant

Letartóztatták azt a hajléktalant, akit két másik hajléktalan bántalmazása kapcsán halált okozó testi sértéssel és más bűncselekménnyel gyanúsítanak - közölte a Fővárosi Törvényszék hétfőn az MTI-vel.

2020. Február 17. 11:10, hétfő | Kék hírek

Elítéltek egy szerb embercsempészt Komáromban

A Komáromi Járásbíróság három év börtönre ítélt egy szerb embercsempészt, aki hat szír állampolgárt akart illegálisan Bécsbe vinni, az elkövető a jogerős ítéletet követően azonnal megkezdte börtönbüntetése letöltését

2020. Február 17. 09:13, hétfő | Kék hírek

Tízmillió forint jár egy szentesi nő gyilkosáért

Az országos rendőrfőkapitány bruttó 10 millió forintot tűzött ki az emberölés elkövetőjének kézre kerítése érdekében.

2020. Február 16. 17:02, vasárnap | Kék hírek

Átrendezték a jelzőtáblákat, a rendőrségen kötöttek ki

Jelzőtáblákat rendezett át Tószegen két férfi, akiket elfogtak a rendőrök a közlekedés biztonsága ellen vétség miatt Tószegen.