Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. November 05. 07:00, szerda | Belföld
Forrás: Objektív Hírügynökség

Ausztriában sorra jelennek meg a téli Budapestet ajánló turisztikai cikkek

Ausztriában sorra jelennek meg a téli Budapestet ajánló turisztikai cikkek

A tél közeledtével és a BWI-kampány (www.budapestwinter.com) kezdetével, egyre több, Budapestre csalogató cikk jelenik meg a kedvelt osztrák magazinokban és lapokban – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A tél közeledtével és a BWI-kampány (www.budapestwinter.com) kezdetével, egyre több, Budapestre csalogató cikk jelenik meg a kedvelt osztrák magazinokban és lapokban – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A közkedvelt WIENER életmódmagazin (http://wiener-online.at) legfrissebb novemberi száma az MT Zrt. sajtóútja alapján budapesti összeállítást tett közzé: a hideg napok beálltával a pezsdítő és forró fővárosi fürdőket ajánlja a fázós osztrákoknak. A szállás-, étterem- és programajánló a fiatalok körében népszerű trendi titkos tippekre is felhívja a figyelmet. Hasonló összeállítás jelent meg a Reise Tipps magazin tematikus téli különszámában, amely két turisztikai szakember kalandos budapesti útját bemutatva ébreszt kedvet a téli budapesti feltöltődéshez. A cikk szerzői ugyancsak az MT Zrt. meghívására jártak Budapesten.

Ausztria piacvezető turisztikai szaklapja, a Traveller friss lapszámában szintén felhívja az osztrák utazási szakemberek figyelmét, hogy télen Budapest ideális célpont a melegségre és kultúrára egyaránt vágyó igényes turisták számára. A művészetek és kultúra iránt fogékony olvasóknak szóló Neue Merkel legfrissebb száma pedig jelzi: azok, akik a CAFe Budapest fesztiválról lemaradtak, a téli Budapest-kampány keretében ismerkedhetnek a Duna partján fekvő magyar metropolisszal. Az elkövetkezendő hetekben és hónapokban az MT Zrt. ausztriai képviseletének aktivitása nyomán további hasonló megjelenések várhatók Ausztriában. Az országban megjelenő jelentősebb turisztikai cikkek letölthetőek az MT Zrt. bécsi irodájának weboldaláról: http://at.gotohungary.com/uber-unser-land-geschrieben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.

2024. Április 17. 09:48, szerda | Belföld

NAK: Veszélyes lehet a fogyasztókra az ellenőrizetlen ukrán élelmiszer

Miközben az Európai Bizottság a saját termelőitől a világ legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírások betartását követeli meg, a szalmonellával fertőzött ukrán csirkehúst korlátozások nélkül beengedi.

2024. Április 17. 09:47, szerda | Belföld

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt