Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2014. November 05. 07:00, szerda | Belföld
Forrás: Objektív Hírügynökség

Ausztriában sorra jelennek meg a téli Budapestet ajánló turisztikai cikkek

Ausztriában sorra jelennek meg a téli Budapestet ajánló turisztikai cikkek

A tél közeledtével és a BWI-kampány (www.budapestwinter.com) kezdetével, egyre több, Budapestre csalogató cikk jelenik meg a kedvelt osztrák magazinokban és lapokban – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A tél közeledtével és a BWI-kampány (www.budapestwinter.com) kezdetével, egyre több, Budapestre csalogató cikk jelenik meg a kedvelt osztrák magazinokban és lapokban – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A közkedvelt WIENER életmódmagazin (http://wiener-online.at) legfrissebb novemberi száma az MT Zrt. sajtóútja alapján budapesti összeállítást tett közzé: a hideg napok beálltával a pezsdítő és forró fővárosi fürdőket ajánlja a fázós osztrákoknak. A szállás-, étterem- és programajánló a fiatalok körében népszerű trendi titkos tippekre is felhívja a figyelmet. Hasonló összeállítás jelent meg a Reise Tipps magazin tematikus téli különszámában, amely két turisztikai szakember kalandos budapesti útját bemutatva ébreszt kedvet a téli budapesti feltöltődéshez. A cikk szerzői ugyancsak az MT Zrt. meghívására jártak Budapesten.

Ausztria piacvezető turisztikai szaklapja, a Traveller friss lapszámában szintén felhívja az osztrák utazási szakemberek figyelmét, hogy télen Budapest ideális célpont a melegségre és kultúrára egyaránt vágyó igényes turisták számára. A művészetek és kultúra iránt fogékony olvasóknak szóló Neue Merkel legfrissebb száma pedig jelzi: azok, akik a CAFe Budapest fesztiválról lemaradtak, a téli Budapest-kampány keretében ismerkedhetnek a Duna partján fekvő magyar metropolisszal. Az elkövetkezendő hetekben és hónapokban az MT Zrt. ausztriai képviseletének aktivitása nyomán további hasonló megjelenések várhatók Ausztriában. Az országban megjelenő jelentősebb turisztikai cikkek letölthetőek az MT Zrt. bécsi irodájának weboldaláról: http://at.gotohungary.com/uber-unser-land-geschrieben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 04. 05:00, szombat | Belföld

Több mint 16 ezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel az előző héten

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint november 22. és 28. között az országban 16 200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel

2021. December 03. 19:01, péntek | Belföld

Lesz elegendő hazai hal karácsonyra

A kedvezőtlen körülmények ellenére nem csökkent jelentősen a tógazdaságok halhozama, így lesz elég hazai hal karácsonyra.

2021. December 03. 18:09, péntek | Belföld

Tíz év alatt negyedére csökkent az adóelkerülés mértéke

Az elmúlt 10 évben negyedére csökkent az adóelkerülés Magyarországon - erre hívta fel a figyelmet pénteki Facebook-bejegyzésében Varga Mihály pénzügyminiszter az Európai Bizottság tanulmányára hivatkozva.

2021. December 03. 17:08, péntek | Belföld

Uniós pályázati csalás miatt ítéltek el három férfit Szegeden

Egy szegedi turisztikai fejlesztés támogató uniós pályázat során elkövetett csalás miatt ítélt el első fokon három év három hónap és két év két hónap közötti börtönbüntetésre három férfit pénteken a Szegedi Törvényszék.