Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Május 06. 16:46, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Átépítések miatti útlezárások a Kossuth Lajos utca környékén

Átépítések miatti útlezárások a Kossuth Lajos utca környékén

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2014. május 7-14. között az alábbi teljes szélességű útlezárásokra kerül sor

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2014. május 7-14. között az alábbi teljes szélességű útlezárásokra kerül sor gyalogátkelőhelyek és kerékpárút átépítése miatt, ezért tisztelettel kérjünk minden érintettet, hogy a forgalom-korlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

Május 7-én 7 h-tól az Attila u. - Kossuth L. u. torkolatánál az Attila u.-án áthaladó kerékpárút átépítése miatt az Attila utcai úttest teljes szélességben lezárásra kerül a munkálatok befejezéséig - valószínűleg az esti órákig. A munkálatok ideje alatt gépjárművel sem a Kossuth L. u.-ról az Attila u.-ba behajtani, sem az Attila u.-ból a Kossuth L. u.-ra kihajtani nem lehet!

Május 8-9. között a Kossuth L. u. a Körpatika előtt található gyalogátkelőnél annak átépítése miatt teljes szélességben lezárásra kerül. A munkálatok várhatóan május 9-én este befejeződnek, de előfordulhat a munkálatok befejezésének eltolódása, ezért a lezárás kitolódhat a következő napokra is.

Május 12-14. között a Kossuth L. u. a Móra Ferenc Gimnázium előtt található gyalogátkelőnél annak átépítése miatt teljes szélességben lezárásra kerül. A munkálatok várhatóan május 14-én befejeződnek, de előfordulhat a munkálatok befejezésének eltolódása, ezért a lezárás kitolódhat a következő napokra is.

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal
Városüzemeltetési Osztály

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.