Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Szeptember 08. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Átalakított autóval lopták a fát

Átalakított autóval lopták a fát

Engedély nélküli vezetőt vontak intézkedés alá az ózdi járőrök, aki úgy közlekedett rendszám nélküli kocsijával, hogy több súlyos szabálysértést is elkövetett. A kocsit vezető férfi ellen büntetőeljárás is indult.

Az ózdi járőrök egy rendszám nélküli, közúti közlekedésre alkalmatlan, fával megpakolt autóra lettek figyelmesek 2021. szeptember 5-én a délelőtti órákban, Farkaslyukon a Mikszáth Kálmán utcában. A rendőrök előtt az autó áttért a bal oldali forgalmi sávba úgy, hogy a szolgálati autót vezető járőrt hirtelen fékezésre kényszerítette – közölte a rendőrség kedden.

Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a férfi érvénytelen hatósági engedéllyel, kötelező felelősségbiztosítás nélkül, és műszaki feltételeknek nem megfelelő járművel közlekedett. A kocsi utastere, és a raktere átalakított állapotú volt, mely eltulajdonított fával volt megpakolva.

A szabálysértésen tetten ért sofőrt, és utasát később a járőrök rendőrök előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol az autót vezető 22 éves farkaslyuki férfi beismerte a szabálysértések elkövetését.

A rendőrkapitányság munkatársai a gépjármű vezetőjét szabálysértési őrizetére vették, a bíróság pedig tizenkét hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és pénzbírsággal sújtotta.

A rendőrök lopás miatt a férfi, és a 16 éves társa ellen külön szabálysértési eljárást is indítottak, illetve büntetőeljárást kezdeményeztek a gépjárművezető ellen.

Címkék: fa, lopás, rendőr, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.