Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2018. Május 02. 13:59, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Árokba csapódott, majd elaludt az ittas autós

Árokba csapódott, majd elaludt az ittas autós

Két ittas sofőrt is elkaptak kedden és az éjjel a fertődi rendőrök. Egyikük egy árokban állt meg kocsijával és a volán mögött aludt.

A rendőrök szerdán 1 óra 15 perckor Hegykőn az Erdősföld utcában egy árokba sodródott autót ellenőriztek. A járőrök a kocsi vezetőülésében alvó sofőrt felébresztették, vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A járművezető az intézkedőknek elismerte, hogy a majális ünnepséget követően hazafelé indult járművével, azonban arról nyilatkozni nem tudott, hogy hogyan került az árokba. A rendőrök a férfit további mintavételre előállították.

Hétfőn 13 óra 40 perckor Hegykőn, a Kossuth úton egy 47 éves kocsivezetőt is igazoltattak a rendőrök. Az ellenőrzés során vele szemben szintén alkoholszondát alkalmaztak, ami az ő esetében is pozitív értéket mutatott. Ezután a járőrök a sofőrt további mintavételre előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 14. 16:02, vasárnap | Belföld

Légtérberepülést tart hétfőn a honvédség Budapest egén

Légtérberepülést tart a Magyar Honvédség augusztus 15-én a kora délutáni órákban Budapesten, az augusztus 20-i légibemutató előkészítéseként - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) vasárnap az MTI-vel.

2022. Augusztus 14. 15:01, vasárnap | Belföld

Erdőkért felelős államtitkár: ezután is szabályozott keretek között fog zajlani a fakitermelés

Az erdészeti, a természetvédelmi hatóság és a nemzeti parkok szakemberei a fakitermelés szabályozására vonatkozó rendelet módosítása után is ugyanúgy ellenőrizni fognak minden fakitermelést, mint eddig

2022. Augusztus 14. 14:09, vasárnap | Belföld

Most kell nagyon odafigyelni erre!

A mustgáz veszélyeire hívja fel a figyelmet a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött posztban.

2022. Augusztus 14. 11:03, vasárnap | Belföld

Túrázót ért baleset a Mátyás-hegyi barlangban

Négy óra alatt hozták fel a Mátyás-hegyi barlangból azt a nőt, aki egy vezetett túrán sérült meg szombaton - írta a Magyar Barlangi Mentőszolgálat az MTI-nek küldött közleményében.