Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2018. Május 02. 13:59, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Árokba csapódott, majd elaludt az ittas autós

Árokba csapódott, majd elaludt az ittas autós

Két ittas sofőrt is elkaptak kedden és az éjjel a fertődi rendőrök. Egyikük egy árokban állt meg kocsijával és a volán mögött aludt.

A rendőrök szerdán 1 óra 15 perckor Hegykőn az Erdősföld utcában egy árokba sodródott autót ellenőriztek. A járőrök a kocsi vezetőülésében alvó sofőrt felébresztették, vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A járművezető az intézkedőknek elismerte, hogy a majális ünnepséget követően hazafelé indult járművével, azonban arról nyilatkozni nem tudott, hogy hogyan került az árokba. A rendőrök a férfit további mintavételre előállították.

Hétfőn 13 óra 40 perckor Hegykőn, a Kossuth úton egy 47 éves kocsivezetőt is igazoltattak a rendőrök. Az ellenőrzés során vele szemben szintén alkoholszondát alkalmaztak, ami az ő esetében is pozitív értéket mutatott. Ezután a járőrök a sofőrt további mintavételre előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 17:06, péntek | Belföld

Újra kell tárgyalni az Esterházy-kincsek ügyét

A Kúria hatályon kívül helyezte az Esterházy-kincsek tulajdonjogáról másodfokon meghozott jogerős ítéletet, és az ügyet másodfokra utalta vissza, így azt a Fővárosi Ítélőtáblának újra kell tárgyalnia

2022. Január 21. 12:02, péntek | Belföld

A magyar ivóvíz kiválóan megfelel az uniós jogszabályoknak

A Magyarországon szolgáltatott ivóvíz kiválóan megfelel az uniós előírásoknak és jogszabályoknak

2022. Január 21. 11:01, péntek | Belföld

Jelentős fejlesztésekkel menthető meg a magyar diótermesztés

Jelentős fejlesztésekkel és kutatásokkal menthető meg a magyar diótermesztés, amely az utóbbi években elvesztette a versenyképességét a nemzetközi piacon

2022. Január 21. 10:48, péntek | Belföld

Autójában hurcolta a holttestet - VIDEÓ

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki arról a brutális gyilkosról, aki Kisvárdánál egy prostituáltat megölt, egy butik eladóját pedig majdnem halálra szurkálta Nyíregyházán.