Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2019. Augusztus 26. 12:05, hétfő | Helyi sport
Forrás: Kis Mónika

Aranyhegy csapatversenyen a Koppányok

Aranyhegy csapatversenyen a Koppányok

2019. augusztus 24-én a Turul Koppány Íjászai HSE tagjai Tiszaföldváron, a Csurgó parti íjászpályán versenyeztek, az Aranyhegy Íjászok által szervezett megmérettetésen.

A 2019-es Aranyhegy Csapatverseny, egyben egyéni verseny is volt, melyen 20 célt kellett meglőni, célonként 3 vesszővel.

Ragyogó napsütés és jó hangulat jellemezte a versenyt, noha sok nehézséget kellett leküzdeni a furfangos célokon, és sokszor az önmagukkal való versenyzésből is igyekezni kellett a lehető legjobb eredményt kihozni.

A csapatversenybe 5 fős csapatok jelentkezhettek, a Koppányok csapatának tagjai voltak: Bicskeiné Csányi Mária, Kis Mónika, Dinnyés Gyula, Balanyi Sándor és Dinnyés Gyula. Tizenegy nevezett csapatból a Koppányoknak sikerült a 4. helyett megszereznie.

Az egyéni versenyben is ragyogó eredmények születtek.

Modern pusztai íjjal:

Szeibert Imre 2., Fetterné Nagy Tünde 2., ifj. Fetter Tamás 3., Bicskeiné Csányi Mária 4., Balanyi Sándor 4., helyet végzett.

Vadászreflex íj kategóriában: Kis Mónika 2., és Dinnyés Gyula szintén a 2. helyen zárta a versenyt.

Kis Mónika

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 08:25, hétfő | Helyi sport

A félegyházi birkózók ismét szép eredményt értek el

Kaposváron rendezték a Kötöttfogású Diákolimpia Országos Döntőjét, amelyen a 12-13 éves ifjú birkózók adtak számot tudásukról.

2021. Október 12. 18:09, kedd | Helyi sport

Szépen teljesített a Koppány csapat

2021. szeptember 25-én a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sportegyesület hat tagja utazott Gyulára egy meglehetősen mozgalmas íjász hétvégére.

2021. Október 11. 09:25, hétfő | Helyi sport

Szép eredmények születtek a birkózásban a hétvégén

Gyöngyösön rendezték a diák korosztály Kelet-magyarországi területi selejtezőjét, ahonnan a Kötöttfogású Diákolimpia Országos Döntőre juthattak be a legjobbak.

2021. Október 04. 09:38, hétfő | Helyi sport

Magyar aranyérem a ifjúsági triatlon Eb-n

A magyar csapat nyerte meg vasárnap a vegyes váltók küzdelmét a törökországi Alanyában rendezett ifjúsági triatlon Európa-bajnokságon.