Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Október 25. 11:40, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Nagy Krisztián

Kiváló szerepléssel Országos Bajnoki címet, arany- és ezüstérmeket szereztek a thai boxosok

Kiváló szerepléssel Országos Bajnoki címet, arany- és ezüstérmeket szereztek a thai boxosok

2018. október 20-án Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület és FTSI thai box szakosztály junior és felnőtt versenyzői részt vettek a WFC Hungrary által szervezett K1 és K1 light országos magyar bajnokságán.

A négy versenyzőből kettő két kategóriában is megmérettette magát.

Az eredmények:
Provits Gergő, Móra Ferenc Gimnázium 16 éves tanulója -67kg súlycsoportban K1 és K1 light kategóriában is a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Gergő 5 meccsen is a maximumot nyújtotta és folyamatosan, meccsről-meccsre egyre magabiztosabban zsebelte be a győzelmeket. A K1 döntőben egy ádázi csatában a bajai bajnokkal csapott össze, ahol egy igazi közönséget megmozgató parázs meccs után, megosztott pontozással Gergő kezét emelték a magasba.


Felnőtt kategóriában Szabó Dávid 76 kg súlycsoportban K1 és K1 light kategóriában 2 ezüst érmet szerzett. Dávid az első meccsét már az első menet első percében befejezte, két pontosan kivitelezett, nagy erejű rúgással.

Gujka Kármen, a Közgazdasági Szakközépiskola tanulója K1 light kategóriában +65 kg súlycsoportban országos bajnoki címet szerzett. Kármen a nála jóval nehezebb ellenfelet már az elején megrettentette határozott ütéseivel és rúgásaival. Kármen meccsről meccsre, sőt menetről menetre egyre pontosabban hajtja végre az edzői utasításokat. A rendszeres kemény kitartó munka meghozta a gyümölcsét.

Az egyesület edzője, Nagy Krisztián K1 kategóriában -86 kg súlycsoportban aranyérmet szerzett. Gyönyörűen kivitelezett technikával, pontos ütésekkel és rúgásokkal győzte le ellenfelét.

Felkészítő edzők és segítők : Czakó Ervin, Volentér András, Sándor Ferenc, Farkas Zsolt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.