Városlista
2021. október 26, kedd - Dömötör

Hírek

2021. Szeptember 08. 17:49, szerda | Helyi sport

Aranyérem Ábrahámhegyen egyéniben és csapatban egyaránt

Aranyérem Ábrahámhegyen egyéniben és csapatban egyaránt

Szeptember 5-én rendezték meg a X. Ábrahámhegyi Rövidtávú Triatlon Versenyt melyen a 3K Sportegyesület két versenyzője – Fricska Fanni és Fricska Anna – vett részt.

A rövid távú triatlon verseny 1500 m úszásból 40 km kerékpározásból és 10 km-es futásból áll, melyet egymás után, pihenő nélkül kell teljesíteni a versenyzőknek. A hűvös, szeles időben annyira hullámzott a Balaton vize, hogy a rendezők csak közvetlenül a rajt előtt döntöttek úgy, hogy az úszás megrendezésre kerülhet, de a 18 C fokos víz alaposan megnehezítette a versenyzők dolgát. A 3K Sportegyesület triatlonosai mindezek ellenére kiválóan teljesítettek! Fricska Anna megnyerte korcsoportját, Fricska Fanni 3. lett és csapatban is aranyérmet szereztek.
Az egyesület másik két versenyzője – Papp Laura és Trungel-Nagy Kolos – gőzerővel készülnek a szeptember végén, október elején Törökországban megrendezésre kerülő Ifjúsági Európa Bajnokságra.

Felkészítő edzők: Kornokovics Györgyi és Bozsó István

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 08:25, hétfő | Helyi sport

A félegyházi birkózók ismét szép eredményt értek el

Kaposváron rendezték a Kötöttfogású Diákolimpia Országos Döntőjét, amelyen a 12-13 éves ifjú birkózók adtak számot tudásukról.

2021. Október 12. 18:09, kedd | Helyi sport

Szépen teljesített a Koppány csapat

2021. szeptember 25-én a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sportegyesület hat tagja utazott Gyulára egy meglehetősen mozgalmas íjász hétvégére.

2021. Október 11. 09:25, hétfő | Helyi sport

Szép eredmények születtek a birkózásban a hétvégén

Gyöngyösön rendezték a diák korosztály Kelet-magyarországi területi selejtezőjét, ahonnan a Kötöttfogású Diákolimpia Országos Döntőre juthattak be a legjobbak.

2021. Október 04. 09:38, hétfő | Helyi sport

Magyar aranyérem a ifjúsági triatlon Eb-n

A magyar csapat nyerte meg vasárnap a vegyes váltók küzdelmét a törökországi Alanyában rendezett ifjúsági triatlon Európa-bajnokságon.