Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Október 12. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: - Adrienn -

Amit 30 év fölött már ne tegyél otthonodba

Amit 30 év fölött már ne tegyél otthonodba

Legyél képben te is, hogy mi nem illik bele az érett lakberendezési gondolkodásba.

Vannak bizonyos lakberendezési sztenderdek, amelyek az első lakásban még elmennek, azonban 30 év fölött már érdemes kerülnöd őket. Legyél képben te is, hogy mi nem illik bele az érett lakberendezési gondolkodásba.

Futon
Kell neked egy rendes ágy, fiam – mondaná anyád és igaza is lenne. A futon az ágyak kényszermegoldása. Valamivel jobb ugyan, mint a földön egy szivacsdarabon aludni, de sehogy sem tud szép lenni, nem beszélve arról, hogy a hátadat sem kényezteti túlságosan.

Ideiglenes bútorok
Az emberek az igazi és végleges otthonra várnak és amíg fejben a leendő otthonukat tervezgetik, az odáig vezető úton megelégszenek félmegoldásokkal is, mint mondjuk a praktikus, de semennyire sem szép műanyag tárolók.

Tévéállvány
Ebben a korban ne a funkcionalitásra törekedj, inkább növeld a dekorfaktort. A kecses és síkképernyős tévék idejében már nincs szükséged robusztus tévéállványokra. Inkább szereld a falra a tévét!

Keret nélküli képek, poszterek a falon
Ilyeneket már ne tegyél ki a lakásba, a rajzszögezést pedig egész egyszerűen felejtsd el! Áldozz egy kicsit az otthonodra, és vidd el egy keretezőhöz a képeidet!

Bevetetlen ágy
Látványra roppant csúnya és a hirtelen betoppanó vendégek előtt sem veszi jól ki magát. Bevetni maximum két perc, egy szép ágytakaróért pedig ma már nem kell országhatárokon túlnyúló utazást tenned.

Művirágok és növények
Semmi szükség rájuk, a másokról való gondoskodást kezdd a virágokkal. Kell, hogy legyen két perced arra, hogy néhanapján megöntözz pár növényt!

Cégjelzéses pohár
Miért kellene, hogy a poharad reklámfelületté váljon? Ja, mert ingyen kaptad a hatdarabos kóla után? Felejtsd el az ajándékpoharakat és keresgélj a márkajelzés nélküli, különlegesebb darabok között!

Műanyag poharak és tányérok
Elmúlt az az idő, amikor azért kellett vigyázni a étkészletre, mert könnyen kiesett a kezedből. Igazából ezzel a kisgyerekkor után le kellett volna számolnod, de még most sem késő!

Mókás formájú tükrök
Semmire sem jók, magadat nem látod bennük rendesen, akkor meg minek? Kerüld a hullámos, a több darabból összeállítható, úgynevezett vicces darabokat.

Mindent lapraszerelten
Tudtad, hogy a svéd bútorgyártón kívül is vannak még bútorcégek a világon, hovatovább az országban is? Ideje körülnézned, mert hol az egyediség, ha a nap végén ugyanazokban a bútorokban pihensz, mint a szomszédod vagy mindenki más?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.