Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2012. Február 05. 14:55, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Amikor a 12 éves felfedezett tehetségeket szemléz...

Amikor a 12 éves felfedezett tehetségeket szemléz...

Patai Annácska még csak 12 éves, de már most határozottan megvetette lábát a hazai zenei élet palettáján, és a jelek szerint mindent el is követ, hogy meghatározó tényező maradjon.

A napokban ugyanis elkészült második saját dala is, amelyhez rövidesen klipet is forgat. Anna a munkálatokhoz rajongói segítségét is kéri. Táncosokat keres, akiket Király Viktorral és barátnőjével válogat majd be a produkcióba.

- Az új dalomat már felénekeltem, és hamarosan teljesen elkészülünk vele. Éppen ezért felhívást intéztem a Facebook-oldalamon, valamint a Megasztár hivatalos oldalán is azokhoz a korombeli csajszikhoz és srácokhoz, akik kedvelnek engem, hogy jöjjenek el egy válogatóra és mutassák meg tánctudásukat. A döntésben segít majd nekem Király Viktor és barátnője is, így biztos, hogy a legjobbak kerülnek majd be a készülő klipembe - mesélte az Új Ásznak boldogan Patai Anna.

Címkék: megasztár, Patai Anna

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.