Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2019. Április 22. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: HIROS

Állati húsvét a Kecskeméti Vadaskertben

Állati húsvét a Kecskeméti Vadaskertben

Ha itt a Húsvét, akkor biztosan lehet számítani arra, hogy a Kecskeméti Vadaskert is különleges programokkal készült az ünnepekre.

Nincs ez másképp idén sem, már pénteken elkezdődtek a programok.

Négy napon keresztül vannak látványetetések, de állati jó bemutatót is tartanak a színpadnál, amely során madarakat és különféle emlősöket hoznak a vendégeknek. Folyamatosan lehet kígyót simogatni és óriáscsótányt tapogatni. Ma és holnap pedig arcfestéssel kedveskednek a gyerekeknek, valamint ekkor rendezik meg az egyik legnépszerűbb programot is, a tojásvadászatot. Ezen kívül szintén lesz látványetetés, és a „nemszeretem” állatokat is testközelbe hozzák. Az egyik szenzációja a vadaskertnek a csütörtökön született láma, ami a gyerekek szerint "olyan, mint a bárány, csak hosszú a nyaka".

(Forrás: HIROS)

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 19. 10:05, péntek | Helyi

Turbó körforgalmak épülnek az M5-ös autópálya és az 54-es főút találkozásánál

Még júliusban megkezdődik az M5-ös autópálya és az 54-es főút csomópontjainak átépítése; a munkálatok idejére az autópálya fel- és lehajtó ágait lezárják - közölte a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2019. Július 19. 09:34, péntek | Helyi

Tízen megsérültek egy karambolban Kiskunfélegyházánál

Egy mikrobusz és egy teherautó összeütközött az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 123-as kilométernél.

2019. Július 18. 21:39, csütörtök | Helyi

Megnyitotta kapuit az Ágyú Kézműves Sörgaléria

Családias hangulatban nyitotta meg kapuit Kiskunfélegyháza első kézműves sörgalériája Július 18-án az Öreglaktanyában (Rocktár mellett).

2019. Július 18. 16:59, csütörtök | Helyi

Távhőszolgáltató váltás Kiskunfélegyházán

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a PERKONS DHŐ Dunaújvárosi Hőszolgáltató Kft. távhőszolgáltatási szerződését 2019. július 31-gyel felmondta.