Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2019. Január 22. 10:57, kedd | Helyi
Forrás: Pr cikk

Állati! Ez a minta!

Állati! Ez a minta!

Az állatmintákról úgy általában erősen megoszlanak a vélemények. Vagy nagyon szereti őket valaki és mindig körülveszi magát vele, vagy nem szereti őket egyáltalán.

Tény, hogy az állatmintás ruhák, kiegészítők, táskák viselése nagy feltűnést okoz, egy apró állatmintás kiegészítő pedig a legunalmasabb öltözéket is feldobja.

Örök klasszikus

Az állatminták soha nem mennek ki a divatból. Ennek következtében azokat a hölgyeket, akik szeretik az állatmintát, igen könnyű meglepni egy leopárdmintás valódi bőr táskával vagy egy valódi kígyóbőr pénztárcával. Hiszen egy klasszikus darabnak, amelyet a kedvenc mintával díszítettek, ki ne tudna ellenállni!

Az sem akadály, ha a család fiatalabb korosztályából lelkesedik egy gyerkőc az állatminták iránt. Minden gyerek örül, ha saját táskája lehet, hát még ha saját gurulós bőrönddel lepik meg őt, ami ráadásul mondjuk még zebracsíkos is a bőrönd, akkor garantáltan biztosak lehetünk a sikerünkben. A legújabb őrület pedig a tehénminta, ami egy kicsit bohókás, egy kicsit bocis és aranyos. A fehér alapon a hatalmas szabálytalan barna foltos kiegészítők a fiatal lányok körében igen népszerűvé váltak az utóbbi pár évben.

Természetes és elegáns

A kiegészítők állatmintáinak színvilága általában a barna és a szürke árnyalataiban játszik az elmaradhatatlan fehérrel és feketével párosítva. Ez a természetes színvariáció lehetővé teszi, hogy a leopárdmintás, a zebracsíkos, a kígyóbőr mintás és a tehénmintás kiegészítők mind az ősz és a tél kedvenc darabjaivá válhatnak az állatmintákat imádók körében.

Ezen felül pedig például egy gyönyörű, minőségi kígyóbőr kiegészítő a visszafogott színvilágának köszönhetően az elegáns öltözék dísze is lehet. Az állatos foltok garantáltan felderítik és feldobják a legszürkébb és legborongósabb téli napokat is és mosolyt csalnak az emberek arcára.

Széleskörű állatmintás választék az Etaska.hu-n

Az Etaska.hu bőséges minőségi kínálatában az állatmintás valódi bőr női táskák, clutch-ok és oldaltáskák mellett találunk állatmintás bőröndöt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Táska kiegészítőket a pénztárcák kínálatából válogathatunk, például egy leopárdmintás valódi bőr tárcát. Az Etaska.hu széleskörű áruválasztékában a különböző méretű és fazonú állatmintás táskák és pénztárcák között garantáltan megtaláljuk magunknak vagy szeretteink számára a megfelelő és tökéletes darabot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.