Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Május 22. 15:03, péntek | Helyi
Forrás: Police.hu

Alkalmi ismerősüktől raboltak

Alkalmi ismerősüktől raboltak

A nyomozási bíró előzetes letartóztatásba helyezte azt a 24 éves nőt és 40 éves társát, akik a gyanú szerint fellökték a 91 éves sértettet, majd elvették táskáját és készpénzét.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2015. május 20-án 9 óra 30 perckor arról, hogy Tiszakécskén, a Kerekdomb területén ismeretlen tettesek egy gyalogosan közlekedő férfit a kerékpárúton ellöktek és a táskájából ellopták a pénztárcáját és készpénzét.

A tiszakécskei rendőrök 20 percen belül a cselekmény helyszínének közelében elfogták R. Karolina tiszakécskei és V. Béla kecskeméti lakost, akiknél megtalálták az ellopott pénzt, a közelben pedig a sértett pénztárcáját, a személyes irataival együtt.

A megalapozott gyanú szerint a terheltek Kerekdombon ismerkedtek meg a 91 éves sértettel és felajánlották a segítségüket, hogy elkísérik egy élelmiszerboltba. R. Karolina ellökte az előtte gyalogló sértettet, aki a földre esett, majd a nő kivette a kezéből a táskát és a pénztárcát. Ezt követően V. Bélával együtt távoztak a helyszínről.

A 24 éves R. Karolinát és a 40 éves V. Bélát rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A tiszakécskei rendőrök kezdeményezték a terheltek előzetes letartóztatását, melyet az illetékes járásbíróság 2015. május 22-én elrendelt.

A gyanúsítottak ellen a további büntetőeljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrse folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.