Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. December 24. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Szerk.

Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánunk

Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánunk

Elérkezett a várva várt Szenteste napja!

Talán egy kicsit másképp ünnepelünk, mint ahogy eddig tettük, de a szeretet mely a szívünk legmélyén rejlik, most is csak arra vár, hogy elárassza melegségével mindazokat, akikre gondolunk.

Lehet, hogy ebben a pillanatban nem tud mellettünk lenni, olyan is van, aki már csak az emlékeinkben élhet, de éreznünk kell a közelségét akkor is, ha nem látjuk, nem ölelhetjük, nem csókolhatjuk meg.

A Karácsony csak úgy lesz a Szeretet Ünnepe, ha mi azzá tesszük!

Feledkezzünk meg kicsit az irígységről, a sértődöttségről és bocsássunk meg legalább gondolatban mindazoknak, akik úgy érezzük, hogy megbántottak minket, méltatlanul bántak velünk és ne fukarkodjunk sem a szívünk melegével, sem a szeretetünkkel, mert a legnagyobb szüksége erre van mindenkinek!

Áldott, Békés és Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket kíván MIndenkinek az infokiskunfelegyhaza.hu weboldal kollektívája.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.