Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2011. Augusztus 10. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Alázza Arnold a feleségét

Alázza Arnold a feleségét

Egy nem éppen úriemberhez méltó pólóban flangál Arnold Schwarzenegger, aminek felirata megcsalt nejét szidja.

Ha valaki tönkreteszi fékezhetetlen libidójával a tökéletes családi életét, az talán jobban tenné, ha elsüllyedne a bűnbánatban. Vagy legalább nyilvánosan megjátszhatná magát. Arnold Schwarzenegger azonban nem az a megalkuvó típus. Hiába ő a ludas házassága tönkremeneteléért, mégis valamiért késztetést érez még mindig neje megalázásara. A hétvégén egy olyan pólóban biciklizte körbe Los Angelest, amin a Túléltem Mariát felirat állt. Ezt eredetileg Maria Shriver stábja adta Arnie-nak, amikor elbúcsúzott tőlük kormányzói mandátuma lejártakor. Mégpedig azért, mert állítólag az asszony erőltette rá Schwarzira, hogy induljon el másodszorra is Kalifornia vezető posztjáért.

Viszont az egykori Terminátor fogta, és egy tollal átírta a póló alján lévő dátumot 2007-ről - ami a mandátuma kezdő éve volt -, 1977-re, ami a házasságkötésük esztendeje volt. Azt sugallva ezzel, hogy neki kész szenvedés volt azon időszak, amíg Maria férje volt. Annak ellenére, hogy a politikai karrierjét is annak köszönheti, hogy Kennedy-lányt vett el. Nem is beszélve róla, hogy Hollywoodban milyen kapukat nyitott meg előtte a család kapcsolatrendszere. Bár az a viszonyaiból is látszik, hogy ezek számára semmit nem jelentettek.

Címkék: schwarzenegger

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.