Városlista
2021. április 14, szerda - Tibor

Hírek

2015. Július 22. 08:55, szerda | Helyi
Forrás: varos.kiskunfelegyhaza.hu

Aláírásgyűjtés az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen!

Aláírásgyűjtés az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen!

Csányi József, városunk polgármestere az alábbiakban szeretné felhívni a lakosság figyelmét az Élő Bolygónk világméretű klímavédelmi nemzetközi összefogásra és az ahhoz történő csatlakozási lehetőségre.

Tisztelt Kiskunfélegyházi Lakosok!

Az alábbiakban szeretném felhívni figyelmüket az Élő Bolygónk világméretű klímavédelmi nemzetközi összefogásra és az ahhoz történő csatlakozási lehetőségre.

Ezen környezetvédelmi nemzetközi összefogást Al Gore korábbi amerikai alelnök, környezetvédelmi tevékenységéért Nobel-békedíjjal elismert, nemzetközileg is közismert személyiség indította útjára. A kezdeményezés célja többek között, hogy az idén decemberben Párizsban megrendezésre kerülő nemzetközi klímavédelmi konferencián a világ vezetői döntsenek az üvegházhatású gázok visszaszorításáról, a szén-dioxid kibocsátás mérsékléséről és megszülessen az új globális klímavédelmi egyezmény.

A nemzetközi összefogáshoz Magyarország elsőként csatlakozott az Élő Bolygónk aláírásgyűjtő honlap (http://www.elobolygonk.hu) elindításával.

Önkormányzatunk szeretné, ha minél többen csatlakoznának Kiskunfélegyházáról is a kezdeményezéshez. Az összefogásról, a csatlakozás lehetőségéről, a párizsi Klímacsúcsról bővebb információkat ahttp://www.elobolygonk.hu honlapon találnak a Kedves Lakosok!

Támogatásukat előre is megköszönve:

Csányi József
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 09:36, szerda | Helyi

Mi a teendőnk, ha nem érkezett meg a védettségi igazolványunk?

Az, hogy az igazolvány milyen előnyökkel fog járni, csak a jövőben bekövetkező fokozatos nyitás során derül ki, erről még nem jelentek meg részletszabályok.

2021. Április 14. 09:18, szerda | Helyi

Annyi szemetet dobnak el az autósok, amennyi egy kisebb megyeszékhely éves hulladéktermelése

Próbálja eltüntetni az út menti illegálisan lerakott szeméthegyeket a következő két hétben a Magyar Közút.

2021. Április 13. 16:12, kedd | Helyi

10 milliárd forintos élelmiszeripari beruházás kezdődik Kiskunfélegyházán

Állami támogatással 10 milliárd forintos élelmiszeripari beruházás kezdődik Kiskunfélegyházán - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden a kiskunfélegyházi NT Kft. beruházását.

2021. Április 13. 15:09, kedd | Helyi

Újabb turisztikai tájékoztató táblák kerültek kihelyezésre

A helyi lakosok és a közelebbről-távolabbról érkezők szolgálatára újabb turisztikai táblákat helyeztek ki Kiskunfélegyházán a buszpályaudvarral szemben.