Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 10. 07:21, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Akinek megvan a pénze, minél előbb szeretne végtörleszteni

Akinek megvan a pénze, minél előbb szeretne végtörleszteni

Egyre többen érdeklődnek végtörlesztésről a kormányablakoknál is. A hivatalokban úgy látják, akinek egy összegben megvan a pénze, az minél előbb szeretne végtörleszteni, hogy a költségei ne nőjenek tovább.

Polner Eörs, a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója elmondta: „a jogszabály úgy határozza meg, hogy december 31-ig, tehát 2011. december 31-ig lehet bejelenteni az igényt arra, hogy végtörleszteni szeretne valaki, utána 60 nap áll rendelkezésre, hogy a végtörlesztést realizálja. Mint mondta: az emberek többségét az érdekli, hogy akinek megvan a pénze, az minél előbb szeretné ezt a végtörlesztést prezentálni. Azt szeretnék, hogy a költségeik ne nőjenek tovább, illetve aki még gyűjtögeti a végtörlesztésre a pénzt, az iránt érdeklődik, hogy 60 napon túl is lehet-e végtörleszteni. (pr)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.