Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2019. Február 02. 09:37, szombat | Helyi
Forrás: hirado.hu

Akár tizenhét fok is lehet hétvégén

Akár tizenhét fok is lehet hétvégén

Jobbára felhős lesz az ég. Napközben ritkábban, estétől a Nyugat-Dunántúlon viszont egyre több helyen eshet.

Nyugat felől enyhébb levegő áramlik hazánk fölé, emiatt szombaton országszerte az ilyenkor szokásos három-négy fokos csúcsértéknél jóval enyhébb időre számíthatunk, délnyugaton, nyugaton néhol akár tizenhat-tizenhét fok is előfordulhat.

Jobbára felhős lesz az ég. Napközben ritkábban, estétől a Nyugat-Dunántúlon viszont egyre több helyen eshet. Erős, Sopron térségében viharos széllökések is előfordulhatnak – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) honlapja.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között várható, de az Északi-középhegység térségében ennél pár fokkal hidegebb is lehet. Késő estére 7 és 12 fok közé csökkenhet a hőmérséklet.

Vasárnap borult marad az ég, de északkeleten kisüthet nap. Nyugatról egyre többfelé várható csapadék, de a Tiszántúlra csak délután érkezik meg. Estétől a Dunántúl egyes részein már vegyesebb halmazállapotú csapadék is előfordulhat. A szél helyenként erős lesz. A nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul, de északnyugaton kissé hidegebb lesz.

Címkék: borult, felhős, szeles

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 06. 14:00, szombat | Helyi

Szoros versenyben dőlt el a cím

Megyénk java, büszkesége, az egyik legkedveltebb itala volt ma a főszereplő a megyei pálinkaversenyen.

2020. Június 06. 12:00, szombat | Helyi

Három forgatókönyv szerint folytatódhat ősztől az oktatás

A változatok szerint vagy teljesen elfelejtjük a digitális oktatás új tapasztalatait, vagy részben adaptáljuk ezeket, vagy teljesen új korszak kezdődik az oktatásban.

2020. Június 06. 11:57, szombat | Helyi

A legeltetés ősi hagyomány

Hagyományosan Magyarországon Szent György napján lehet kihajtani a rétre az állatokat.

2020. Június 05. 17:26, péntek | Helyi

Trianon emlékére zúgtak a harangok

Június 4-én az Ótemplom előtti Magyarok Nagyasszonya-szobornál gyűltek össze a félegyháziak, hogy megemlékezzenek nemzeti összetartozásunk ünnepnapjáról.