Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Augusztus 16. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Szerk.

Ajándékozz plüss játékot!

Ajándékozz plüss játékot!

Ajándékozd oda a plüssödet, hogy egy gyermeket megvigasztalhasson akkor, mikor a legnagyobb szüksége van rá!

A Béke egy mosollyal kezdődik alapítvány anyukája Papp Anett már 3. alkalommal szervezi meg a "Légy Bátor Egy Új Barátért!" elnevezésű gyűjtést, melynek keretében a Vérvételre, a Gyerekosztályra, a Sebészetre és a Mentősökhöz kerülnek új leendő barátok, akiket a bátor Gyerekek vihetnek haza.

Idén rendhagyó módon a Félegyházi Napok keretében tudjátok leadni a plüssöket. Az Alapítvány augusztus 18-19-20-án kint lesz a rendezvényen saját sátorral.

Fontos információk:

  • Tiszta, jó állapotú plüssöket vesznek csak át! Ezen kívül kizárólag mesekönyveket hozhattok, más játékokat nem tudnak elfogadni.
  • A plüssök mérete nem haladhatja meg a 20 cm magasságot! Kérünk mindenkit, hogy ügyeljen erre, mert ezeket sem a Kórházba nem tudja Anett bevinni és a tárolása sem megoldható nála. A sátornál a diákok sem fogják ezeket átvenni. Köszönjük a megértést!
  • Vasárnap, hétfőn és kedden délelőtt 10 órától este 20 óráig van lehetőség a plüssök átadására.
  • Fontos! Ezúton is köszönetet mond Papp Anett a rengeteg önkéntesnek illetve gyűjtőpontnak a lehetőségért, de idén KIZÁRÓLAG ebben a formában lesz gyűjtés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.