Városlista
2020. december 1, kedd - Elza

Hírek

2013. Április 20. 16:50, szombat | Helyi
Forrás: BMRF

Afgánt fogtak a félegyházi rendőrök

Afgánt fogtak a félegyházi rendőrök

Lakossági bejelentés alapján indított eljárást egy afgán állampolgárral szemben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság

Lakossági bejelentés alapján indított eljárást egy afgán állampolgárral szemben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, akit április 19-én délután Kiskunfélegyháza külterületén az M5 autópálya mellett fogtak el a járőrök. A külföldi jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, ezért előállították. Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy korábban elrendelt nyomozás során április 19-én rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette K. László 40 éves kecskeméti lakost, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. január 18-án éjszaka, Kecskeméten a Búzaszentelő utcában bántalmazott egy 39 éves kecskeméti férfit, majd elvette tőle pénztárcáját a benne lévő készpénzével.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság eljárást indított 2 koszovói állampolgárral szemben, akiket április 19-én hajnalban fogtak el a járőrök. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy egyikükkel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A külföldiek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért őket a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.A Kiskőrösi Rendőrkapitányság eljárást indított 1 szír állampolgárral szemben, akit április 19-én délután, Soltvadkert belterületén fogtak el a járőrök. A külföldi jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, ezért előállították. Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért a személyt Békéscsabán a Menekülteket Befogadó Állomáson helyezték el.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 30. 19:14, hétfő | Helyi

Adventi gyertyagyújtás a Batthyány iskolában

A nagy eseményekre készülni kell. Az idei esztendőben november 29-én, vasárnap vette kezdetét az Advent, a karácsonyt előkészítő időszak.

2020. November 30. 10:00, hétfő | Helyi

Fellobbant a lángja az első gyertyának városunk adventi koszorúján

Csendesen…, ünnepség és ünneplő közönség nélkül…

2020. November 29. 15:50, vasárnap | Helyi

Élet Petőfiszállás, Pálosszentkút és a Péteri-tó tanyavilágában

Magyarország második legnagyobb tanyás települése Petőfiszállás néven 1952-ben vált önállóvá Kiskunfélegyháza, Ferencszállása és Szentkút térségeiből.

2020. November 29. 15:48, vasárnap | Helyi

Advent első vasárnapja – 2020. november 29

Advent első vasárnapja – 2020. november 29