Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2013. Április 20. 16:50, szombat | Helyi
Forrás: BMRF

Afgánt fogtak a félegyházi rendőrök

Afgánt fogtak a félegyházi rendőrök

Lakossági bejelentés alapján indított eljárást egy afgán állampolgárral szemben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság

Lakossági bejelentés alapján indított eljárást egy afgán állampolgárral szemben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, akit április 19-én délután Kiskunfélegyháza külterületén az M5 autópálya mellett fogtak el a járőrök. A külföldi jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, ezért előállították. Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy korábban elrendelt nyomozás során április 19-én rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette K. László 40 éves kecskeméti lakost, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. január 18-án éjszaka, Kecskeméten a Búzaszentelő utcában bántalmazott egy 39 éves kecskeméti férfit, majd elvette tőle pénztárcáját a benne lévő készpénzével.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság eljárást indított 2 koszovói állampolgárral szemben, akiket április 19-én hajnalban fogtak el a járőrök. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy egyikükkel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A külföldiek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért őket a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.A Kiskőrösi Rendőrkapitányság eljárást indított 1 szír állampolgárral szemben, akit április 19-én délután, Soltvadkert belterületén fogtak el a járőrök. A külföldi jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, ezért előállították. Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért a személyt Békéscsabán a Menekülteket Befogadó Állomáson helyezték el.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 19:27, péntek | Helyi

Kamion és kisbusz karambolozott az 542-es főúton

A tűzoltók Kiskunfélegyháza térségében végzik a mentést.

2021. December 03. 11:16, péntek | Helyi

Árokba csapódott egy autó az 5-ös főúton

A baleset a Kiskunfélegyháza és a petőfiszállási elágazás közötti szakaszon történt.

2021. December 03. 09:54, péntek | Helyi

Szombaton fellobban a második láng városunk adventi koszorúján

Adventi gyertyagyújtási ünnepségre várják az Érdeklődőket.

2021. December 03. 09:37, péntek | Helyi

Ingyenes ivartalanítási akció

Kutya-macska ingyenes ivartalanítási akciót hirdet a lakosság részére a Projekt-Pusztahunde e.v. a kiskunfélegyházi Fido Bácsi Közhasznú Alapítvánnyal közösen.